Alexandra Instituttet A/S // Anvendelser // Smarte produkter og produktion

Smarte produkter og produktion

Anvendelse

Smarte produkter og produktion

Markedet for smarte produkter er i voldsom vækst, men en undersøgelse viser, at danske virksomheder ikke er kommet helt med på bølgen. Vi hjælper med at udvikle teknologiske serviceydelser, der kan stimulere væksten af smarte produkter og ydelser.

Smarte produkter handler i dag ikke kun om at gøre produktionen af et fysisk produkt mere effektiv. Det handler også om at innovere på produkterne og gøre dem smartere ved at udnytte mulighederne ved at koble dem på internettet og bygge nye services. Services som brugerne ønsker, forstår og kan se værdien i.

På mange områder indbygges it i produkter. De kommer på nettet, har positionering og tracking indbygget, sender data om deres tilstand og kan opgraderes med ny software over nettet, ligesom produkterne kan betjenes på afstand fra computere, tablets og telefoner. Produkterne kan bl.a. opgraderes til at levere nye former for services, efter de har forladt produktionen. It adskiller sig på den måde fra de fleste andre teknologier, der indgår i produkterne. Dette stiller nye krav til såvel design og udvikling, produktionen og den efterfølgende service.

Vi kan for eksempel hjælpe dig med:

  • Teknisk design og implementering af smarte produkter
  • Fysisk design og interaktion
  • Økosystemer og servitization
  • Effektivisering af produktion med Augmented Reality og Virtual Reality
  • Sikkerhedsreviews

Cases / Smarte produkter og produktion

Nedenfor kan du se udvalgte cases, som vi har løst inden for området Smarte produkter og produktion

Vi kan hjælpe jer med at fokusere på optimering af produktionen, og med hvordan I kan skabe nye produkter og services ved hjælp af nye teknologiske muligheder.

Kontakt
Head of Interactive Spaces Lab
Interactive Spaces Lab
+45 40 19 45 38
Se profil
.