Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

datadrevet produktion

Optimer forretningen med maskinlæring

Når I bruger data og maskinlæring som løftestang for forretningen, kan I komme langt: fra solid viden om i dag og i morgen til tools, der revolutionerer jeres resultater og processer.

Gode grunde til at gå i gang

Kompetitiv kant

Når I bruger data og maskinlæring klogt, kan I forbedre jeres drift, processer og produkter betragteligt. Det giver jer en konkurrencefordel. 

Fakta om fremtiden

Når gode data møder maskinlæring, får I nøjagtige forudsigelser og detaljerede simuleringer, så I kan tage velinformerede beslutninger.

Mennesker og maskiner

Når data og maskinlæring taler tydeligt, bliver det lettere for jer at samarbejde og kommunikere på tværs af afdelinger og hierarkier. 

referencer

Sådan har andre fået værdi af maskinlæring

Brug data og maskinlæring til at forbedre produktionen 

Når data bruges optimalt, får I det fulde overblik, præcise forudsigelser og dermed bedre beslutninger og resultater. Men kun, hvis I har et klart mål og har fokus på brugerne.

Derfor er høj datakvalitet og sikkerhed ikke nok; I skal også være skarpe på, hvem der skal bruge hvilke data hvor, hvornår og til hvad. 

Og der er mange muligheder:

 • datadrevet beslutningsstøtte
 • detektion af anomalier
 • forebyggende vedligehold
 • statistisk proceskontrol (SPC)
 • forsøgsplanlægning (DOE)
 • root cause analysis (RCA)
 • digitale tvillinger m.m.

Hvad kan vi hjælpe jer i gang med?

Hvordan ser et typisk forløb ud?

Vi kommer på produktionsbesøg for at forstå jeres processer og afholder en scopingworkshop, hvor vi sammen ser på jeres datakilder og data og fastlægger opgavens formål og omfang. Måske ønsker I for eksempel at bruge jeres data og maskinlæring til:

 • datadrevet beslutningsstøtte
 • detektion af anomalier
 • forebyggende vedligehold
 • statistisk procescontrol (SPC)
 • statistisk forsøgsplanlægning (DOE) m.m.  

Måske har I masser af gode data, men mangler hjælp til at få dem visualiseret, så f.eks. data om jeres forbrug bliver lettere tilgængelige, forståelige og dermed mere anvendelige. 

I giver os adgang til de data, der er relevante for opgaven. Vi analyserer dem kvalitativt, statistisk og ved hjælp af maskinlæring og visualiserer vores resultater for jer i en rapport med anbefalinger. 

På en opfølgende workshop præsenterer vi vores løsning. Sammen beslutter vi, hvordan løsningen bedst kan udrulles og forankres hos jer, så den kan skabe værdi for organisationen og menneskene i den. I bestemmer selv, i hvilket omfang vi skal hjælpe jer med implementeringen.

Styrk jeres forretning ved at digitalisere

Vil I gerne spare energi, minimere fejl og undgå driftsstop? Har I fået nye krav til rapportering af data eller CO2-regnskab? Vil I gerne kunne oplære nye medarbejdere hurtigere? ​

Løsningen kan være at tilføre teknologi, der opsamler data, som I bruger til at effektivisere og styrke jeres forretning.

"Kom i gang. Prøv det af. Er I klar til at investere tiden, det kræver internt? Giv nogle videnpartnere chancen for at vise, hvad man kan. Det værste, der kan ske, er, at man bliver klogere på muligheder og begrænsninger."

Få adgang til ny digital teknologi med os

Hos os kan I afprøve jeres ideer og dugfriske teknologier uden at skulle satse stort: Sammen afdækker vi, hvilket potentiale de nyeste digitale teknologier har for jer, og hjælper jer godt fra start. 

Formular indsendt!