Arrangementer

Få indsigt i mulighederne med ny teknologi på et af vores arrangementer. Her får du viden og inspiration til at udvikle forretningen.

Arrangement

Webinarrække om data spaces

NÆSTE: 28. SEPTEMBER 2023
På denne webinarrække inviterer vi virksomheder og organisationer til dialog om, hvordan Danmark bedst kan sikre sig indflydelse og skabe nye muligheder inden for data spaces. Der vil være særligt fokus på energisektoren.

Læs mere »
Arrangement

DS Cyberdag

5. OKTOBER 2023
Kom til DS Cyberdag, hvor vi stiller skarpt på cyber- og informationssikkerhed og giver et indblik i den kommende lovgivning på området. Vi præsenterer også værktøjer, der kan hjælpe organisationer og virksomheder i arbejdet med cyber- og informationssikkerhed.

Læs mere »
Arrangement

Hvordan taler vi med kunderne om sikkerhed?

11. OKTOBER 2023
Workshop for udviklingshuse: Hvordan får I den bedste dialog med jeres kunder, når det handler om cybersikkerhed? Kom med dine gode idéer på denne workshop, hvor vi samler input til udviklingen af nye dialogværktøjer.

Læs mere »
Arrangement

AI Denmark Summit 2023

26. OKTOBER 2023
Er du klar til at omfavne mulighederne inden for kunstig intelligens? Og savner du inspiration til, hvordan man bedst anvender teknologien? Kom til AI Denmark Summit 2023 arrangeret i samarbejde med Industriens Fond.

Læs mere »
Arrangement

Hvordan gør vi Danmark til et PtX-foregangsland?

24. JANUAR 2024
Sæt kryds i kalenderen den 24. januar 2024, hvor vi inviterer til power-to-x-konference. Konferencen er et rum for erfaringsudveksling og idédeling mellem producenter, distributører, aftagere, teknologiske eksperter og beslutningstagere.

Læs mere »

Formular indsendt!