Fordi domænekendskab
er afgørende

Det kan ikke understreges nok, hvor vigtig domæneviden er, når I udvikler komplekse og specialiserede digitaliseringsløsninger. Indgående domæneviden giver det nødvendige fundament for at forstå jeres branches sammenhænge, identificere problemer og finde gode løsninger. Mangel på domæneviden kan omvendt føre til fejlfortolkning eller fejlkommunikation og i sidste ende medføre dårlige beslutninger.

Ved at kombinere teknologisk ekspertise med dybdegående doænekendskab kan vi skabe den værdi og mulighed for vækst, I søger i jeres branche.

Med tilstrækkelig domæneviden kan vi sammen træffe fornuftige valg, der kan føre til bedre resultater. 

Siden 1999 har vi været Danmarks foretrukne it-leverandør. Vi rådgiver både i dybden og bredden – og vi kender også jeres branche og de udfordringer, I støder på i dag og i fremtiden.

Vores DNA er konstant dedikation og vedholdende indsats for at holde trit med domæneviden. Det sker dagligt gennem vores arbejde med den nyeste forskning, faglige netværk og praktisk udvikling af innovative løsninger.

forskningsfaglig dybde

Vi tester ny teknologi, så du ikke skal tage chancen

Vi arbejder dagligt med den nyeste teknologi og de muligheder, der opstår som teknologien udvikler sig.

Vores forretningsområder er udvalgt ud fra dette kriterie. Det skal være teknologi, der kan give danske virksomheder vokseværk. Og gerne nu og her.

Digitalisering kan være med til at skabe smartere processer, bedre brug af data, større overblik og yderligere effektivitet.

Vores metode bygger på involverende kundeindsigt for at sikre, at alle digitale berøringspunkter øger din købers engagement med produktet.

Fordi vi bruger en markant del af vores tid på R&D-aktiviteter og innovation, har du garanti for, at vi har den nødvendige forskningsfaglige dybde til at rådgive om eller udvikle digitale løsninger.

Digitale investeringer i din virksomhed er afgørende, hvis du vil fremtidssikre din virksomhed. Den gode nyhed er, at du ikke behøver at bruge år på at finde ud af hvordan – det har vi nemlig gjort for dig.

Bliv inspireret af vores andre kunder
Kvinde i supermarked, der læser på bagsiden af produktet
Branche: IT og digitalisering

Dataetik burde “stå på bagsiden af produktet”

hoej.dk A/S er specialiseret i digitale ydelser for pårørende og efterladte – fra dødsannoncer til mindesider på platformen afdøde.dk. Datasikkerhed og dataetik har øverste prioritet for virksomheden, og derfor deltog de i et Sb3D-forløb med os. Sb3D står for Security by Design in Digital Denmark og er et projekt, der skal løfte cybersikkerheden i dansk erhvervsliv.

Læs mere »
Uncategorized

IoT-sikkerhed i praksis

START: 8. JANUAR 2024
Gratis kursusforløb for produktionsvirksomheder! Her bliver I trænet i at anvende en række sikkerhedsværktøjer i jeres egen virksomhed, herunder risikovurdering, trusselsmodellering og standarder. Forløbet klæder jer på til at arbejde strategisk med IoT-sikkerhed.

Læs mere »

Vi hjælper dig med at komme #forandigitalt

Du kan altid tage kontakt

I tvivl om hvordan du kommer videre, og hvem du skal kontakte? Skriv til os her. Vi vender tilbage inden for 24 timer.

Formular indsendt!

Formularen er indsendt!