Cybersikkerhed

Sikre digitale løsninger er en god forretning

Cybersikkerhed er altafgørende i moderne it-systemer, hvor stort set alle enheder kan tilgås på netværk, og hvor folk har adgang til deres data og applikationer døgnet rundt på bærbare computere, tablets og smartphones.

Derfor er sikre digitale løsninger fremtidens konkurrenceparametre. Og derfor skal I tænke it-sikkerhed ind fra starten i jeres løsninger.

Brug os som jeres strategiske og uvildige rådgiver til at finde ud af, hvor I skal sætte ind — og hvor meget der er behov for. Måske er det hurtigt løst med de nyeste teknologier?

Bliver jeres system misbrugt til at lukke andre systemer ned?

Få hjælp til at lukke hullerne!

find hullerne

Er jeres produkt eller system lukket land for hackere?

Alt, der er forbundet til internettet, kan hackes. Og hackere vil konstant forsøge at finde hullerne.

Som udvikler eller leder med ansvar for digital produktsikkerhed eller it-sikkerhed i jeres cloud-løsninger ved du, at hackere konstant tjekker jeres systemer for at finde huller, der kan bruges som indgang til cyberangreb.

Men det er ikke et uoverskueligt projekt både at skabe god digital forretning og samtidig være på forkant med IoT- eller cloud-sikkerheden.

Få styr på it-sikkerheden i dine løsninger med uvildig sikkerhedsrådgivning.

Carsten Nielsen

"

Head Of Product Management
Smart Grid Solutions ​ // Kamstrup

Carsten Nielsen

”Vi havde brug for nogle til at lave en sikkerhedsvurdering af vores løsning. Dengang havde vi ikke kompetencerne in-house, så vi ledte efter dygtige eksterne samarbejdspartnere. Alexandra Instituttets sikkerhedseksperter var utroligt dygtige til de her ting. Så vi fik rigtig meget ud af samarbejdet, og vi fik løst de fejl, vi havde.”

uvildig strategisk rådgivning

Overser I, at it-sikkerhed er et afgørende konkurrenceparameter?

Har I et eksisterende digitalt produkt, eller er I i gang med at udvikle et nyt produkt, som I ønsker skal være cybersikkert?

Og ønsker I at blive bekræftet i, at jeres løsninger imødegår de it-sikkerhedsmæssige udfordringer?

Så brug os.

Vi holder dig #forandigitalt ved at rådgive om de nyeste tekniske opdagelser og løsninger indenfor cybersikkerhed i samarbejde med banebrydende it-sikkerhedsforskere.

Brug os til at vende jeres aktuelle trusselsbillede og bliv opdateret om de nyeste tekniske opdagelser inden for compliance, cybercrime, IoT, AI og blockchain samt cloud security på et højt fagligt niveau.

Vi kan rådgive jer på strategisk niveau og helt ned til detaljer i jeres kode. Også om de standarder, der findes, og de, der er på vej.

Spar mange penge, frustrationer og kundetab ved at finde og rette fejl og sårbarheder så tidligt som muligt. Og inden produktet er i brug hos kunden.

Er dine digitale produkter sikre?

Hvordan arbejder din virksomhed
med IoT-sikkerhed?

boks-IoT-modenhed-optimistisk

Vores underleverandør
har styr på sikkerheden

"For os er sikkerhed et nødvendigt onde, som især handler om, at vores kunder er bekymrede. Vi har valgt nogle erfarne underleverandører, og vi har tillid til, at de leverer et sikkert produkt".
boks-IoT-modenhed-gradvist

Når produktet virker,
kan vi sørge for sikkerheden

"Vi følger de anbefalinger, vi får fra konsulenter og underleverandører og har sørget for den basale sikkerhed. Det bliver først nødvendigt med større sikkerhedstiltag, når vi skal til at skalere produktet".
boks-IoT-modenhed-integreret

Vi udvikler sikkerheden
i takt med produktet

"Sikkerhed er forretningskritisk for os, og vi vurderer løbende, om vores produkter er sikre nok. Vi arbejder med at ensarte IoT-sikkerhed på tværs af organisationen men savner en standard, vi kan læne os opad".
boks-IoT-modenhed-styret

Vi har faste procedurer for
sikkerhed i hele organisationen

"Sikkerhedslandskabet udvikler sig hele tiden, og vi prioriterer at være på forkant. Sikkerhed er en driver for at opnå det, vi gerne vil med IoT. Vi har fælles modeller for sikkerhed, og alle beslutninger er forankret i ledelsen".

It-sikkerhed i praksis

Lad ikke hackere udnytte hullerne i jeres interne it-sikkerhed!

Forestil dig dette:

Din dygtige medarbejder sidder og skriver en vigtig rapport. Der kommer midt i opgaven en besked om, at programmet på computeren skal opdateres. Din medarbejder er godt i gang med sin opgave og trykker ”Opdater senere”. Dagen går. Det samme gør den næste. Og næste.

Og nu finder hackere nemt vejen ind i din medarbejders computer – og ind i firmaets netværk, system og forretningsdata, som de i værste fald overtager.

Hvordan sikrer I jer, at jeres medarbejdere følger jeres interne it-sikkerhedspolitik?

Kontakt os for at få et review af jeres interne it-sikkerhed, og hvordan I implementerer den.

e-bog om Cybersikkerhed

Guide til cybersikre løsninger

It-sikkerhed er på dagsordenen i alle virksomheder. Truslen stiger, i takt med at produkter kobles på netværk, men hvor meget og hvor lidt skal I gøre? Du kan starte med at læse vores gode råd om IoT-sikkerhed.

Guiden giver svar på:

  • Hvordan 26 danske virksomheder arbejder med IoT-sikkerhed
  • Hvordan I overholder de 10 vigtigste regler for god IoT-sikkerhed
  • Hvilke erfaringer du kan tage med fra 6 casevirksomheder, der har styr på IoT-sikkerheden
  • Hvilke regler, standarder og krav, der er på vej inden for IoT-sikkerhed

Kryptologiløsning åbner op for sikker brug af skyen

En ny distribueret kryptologiløsning åbner op for sikker brug af cloud-løsninger. Løsningen bliver taget i brug af Alphawallet i Singapore, der har udviklet en blockchain-pung.

4 vigtige pointer fra virksomheder, der arbejder med IoT-sikkerhed

Flere virksomheder oplever, at IoT-sikkerhed spiller en central rolle for deres produkt. Men de savner også standarder, som de kan læne sig op ad. Det viser en undersøgelse, som vi har foretaget blandt 26 danske IoT-virksomheder. Læs med om, hvordan de forholder sig til de risici, det medfører, når man kobler et produkt til nettet.

Hold dig skarp. Bliv en del af vores Advisory Network for Cybersecurity

Meld dig ind i vores cybersecurity-netværk, der lige nu samler omkring 40 cybersikkerhedschefer fra store og små danske virksomheder.

Netværket arbejder med compliance, cybercrime, IoT, nye teknologier som AI og blockchain samt cloud security. Du får gratis og hurtig adgang til viden om de nyeste it-sikkerhedsmæssige udfordringer på et højt fagligt niveau, og hvordan I omsætter dem til implementerbare løsninger.

Få gratis og direkte adgang til:

  • Eksklusive rundbordssamtaler hvor eksperter i forskellige cybersikkerhedsteknologier vil dele deres viden. Vi vil facilitere en diskussion om, hvilke behov og udfordringer I som virksomheder eller organisationer møder inden for det givne område.
  • Whitepapers og kvartalsvise insights om vores arbejde med og ny viden om fremtidens cybersikkerhed.
  • En personlig indgang til Alexandra Instituttets Security Lab, der samler erhvervsliv og forskning omkring cybersikkerhedsproblematikker med fokus på teknologiske trends.

Blockchain i praksis

Blockchain gemmer på uanede muligheder

Blockchain bliver kaldt en lige så stor revolution som opfindelsen af internettet, og der bliver talt meget om de store potentialer, der ligger gemt i teknologien. Denne rapport, som vi har udarbejdet for Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering, giver dig inspiration til konkrete anvendelser af blockchain inden for den offentlige digitale infrastruktur.

Bliv inspireret af vores andre kunder
Blogindlæg

Kan vi øve cybersikkerhed ligesom brandsikkerhed?

”Tænk, hvis man samlede medarbejderne i kantinen og øvede kritisk it-hændelse: ’Vi er blevet hacket; de har adgang til vores data og konti – hvordan reagerer vi hensigtsmæssigt?’ Det ville hjælpe, hvis der på væggen hang en liste over, hvad man gør, ligesom man har i tilfælde af brand, med telefonnumre på dem, jeg skal have fat i, mine systemleverandører og så videre.”

Læs mere »

Formular indsendt!