Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

book en it-konsulent

Kom i mål med
jeres it-projekt

Ønsker I at finde ud af, hvor langt I kan komme med jeres it-projekt ved at tilføje digital teknologi fra den øverste hylde? Hos os sparer I udviklingstimer, da vi kan trække på vores digitale ”byggeklodser” og komponenter, hvilket sikrer jer den rette skræddersyede løsning. Med os som rådgiver og udvikler kommer jeres it-løsning typisk til at indeholde softwareløsninger, som trækker på de seneste forskningsresultater, og som er testet tidligt på markedet.
Som Godkendt Teknologisk Service-institut er det vores mission at give jer uvildig rådgivning og udvikling. Derfor har vi ingen henvisningsaftaler, og vi binder jer ikke til længerevarende konsulentaftaler, der gør jer afhængige af os. F.eks. kan I få IP-rettighederne til det software, vi udvikler til jer.  

Top 3 grunde til at vores kunder vælger os:

01

Vores kunder kan nyde godt af de mange fordele ved vores forskningsbaserede rådgivning og udvikling.

02

De får rådgivning og softwareudvikling baseret på deres behov og ikke et favoriseret produkt.  

03

De undgår vendor lock-in hos os, for vi binder dem ikke til længerevarende konsulentaftaler eller et system, de bliver afhængige af, fordi det er svært at udskifte.

Vi ved, hvilke teknologier der fungerer bedst til hvilke formål. Og vi har værktøjerne til at forstå jeres organisation, og hvordan mennesker, teknologi og forretning spiller sammen, så vi kan sikre, at jeres it-projekt ikke kommer på afveje. 

Anvendt forskning siden 1999 sikrer innovation og fremdrift

Vores itkonsulenter bruger halvdelen af deres tid i it-forskningsprojekter i samarbejde med verdensklasse it-forskningsmiljøer i Tel Aviv, Zürich, Aarhus, København, Aalborg og på DTU.

Resten af tiden arbejder vi med at rulle teknologien ud i danske organisationer. Det gør os i stand til tilføre jeres it-projekt mangeårig erfaring, softwarekoder og komponenter, vi allerede har udviklet og testet

Det betyder også, at jeres it-projekt kommer på forkant med udviklingen, samtidig med at I sparer udviklingstimer, for vi ved, hvad der virker og sikrer en genvej til målet med de nyeste teknologier, som vi allerede har testet og udviklet.

I opnår at finde den rette it-løsning til jeres udfordring. Og hvis den ikke findes på markedet, skræddersyr vi den til jer. Uanset, om der skal købes ind eller udvikles nyt, inddrager vi brugerne i jeres organisation, fordi de spiller en afgørende rolle for it-projektets succes. I får derfor udviklet den it-løsning, I reelt skal bruge.  

“Hurtig adgang til eksperthjælp hos Alexandra Instituttet fik os hurtigt videre og frem til den ”rigtige” visionære løsning! Projekterne er meget succesfulde, vores løsning virker rent lavpraktisk hos vores kunder, der sparer ca. 4-5% tid. Vi sparer selv ca. 20% designtid.”

Jim Koldborg

CIO
PASCHAL Danmark A/S

“Vi bevæger os på kanten af, hvad der teknisk kan lade sig gøre. Det vi har lavet nu, kunne ikke lade sig gøre, da vi fik ideen. Det har været en kæmpe fordel at samarbejde med en partner som Alexandra Instituttet, som er up-to-date med, hvad der er af teknologier. Det har gjort, at vi har kunnet se lidt ind i fremtiden, og se, at der er nogle understøttende teknologier på vej, som gør, at vi kan komme i mål.”

Brian Klindrup

Sign2me

“Vtrækker på ekstern viden fra Alexandra Instituttet. De har high-end specialister, der kan give sparring ift. avancerede systemer. Det giver ro i maven at samarbejde med Alexandra Instituttet, fordi vi ved, at det bringer os på rette vej. Samarbejdet løftede mit firma fra ”20 til 60 procent” og gjorde en afgørende forskel. 

Vi fik professionel hjælp til at finde ud af, hvad vi ville, og vi fik løftet projektet, så det kunne gå direkte ind i vores forretningsmodel: at levere konsulentydelser til bygherrer og entreprenører. Vi fik udviklet en prototype, og vi fandt også en testcase på et sygehusprojekt.”

Kristian Birch Pedersen

CEO // Exigo A/S

Sådan er det at
være kunde hos os

Vi indleder altid med et rådgivningsmøde. Vores eksperter afdækker hvilke behov I har, og hvad I vil opnå. Efter første rådgivningsmøde har I retning på opgaven – både teknisk og økonomisk.

Som en del af vores vurdering kigger vi også på, om der er nogle fonde eller offentlige tilskudsordninger, der kan være med til at finansiere dit projekt.

Er vi ikke bedste match for jer, trækker vi en samarbejdspartner ind, eller henviser jer til en anden. Vi vil kun have kunder, der har lyst til at være her.

Brug os fleksibelt efter behov

Det er helt op til jer og jeres behov og budget, hvor meget I ønsker at inddrage os. Vi kan bistå med det helt hurtige tjek til en færdig og køreklar løsning. 
Det vigtigste for os er, at I efter vores samarbejde er selvkørende.

Check it - I udvikler – vi kvalitetstjekker
0%
Mix it - Vi udvikler med jer efter behov
0%
Fix it - Vi udvikler hele løsningen til jer
0%

Book et uforpligtende rådgivningsmøde

Vi har samlet omkring 80 tværfaglige konsulenter i både Aarhus og København med forskellige spidskompetencer.

Vi er din garanti for, at teknologi, mennesker og forretning spiller sammen. For vi tænker altid alle tre ind i jeres it-løsninger.

Vi er altid parate til at tage en snak ring til os på +45 20 85 90 20. Eller kontakt os her, så vender vi tilbage.

Formular indsendt!