book en it-konsulent

Kom i mål med dit it-projekt med en uvildig it-konsulent

Føler I jer begrænset af standardsoftware? Og ønsker I at finde ud af, hvor langt I kan komme med jeres it-projekt ved at tilføje digital teknologi fra den øverste hylde?
Søger du en uvildig og specialiseret it-konsulent med forskningsbaseret viden?

En specialist der har forsket i, hvilke teknologier der fungerer bedst til bestemte formål. Som kan forstå den organisation, løsningerne skal virke i, og kan sikre, at jeres it-projekt ikke kommer på afveje. 

Står I overfor at skulle opdatere, ændre eller udvikle jeres it-systemer, fordi I: 

  • vil tunge manuelle processer til livs?  
  • ønsker at minimere fejl i produktionen?  
  • ønsker at forudsige driftsstop? 
  • vil effektivisere og strømline arbejdsgange?  
Book en uvildig it-konsulent
Book en uvildig it-konsulent
Book en uvildig it-konsulent

Skal I ændre måden, I dokumenterer jeres processer eller finder fejl på, så I kan levere til jeres kunder hurtigere og bedre end konkurrenten? På måder de ikke kan kopiere. 
Er I allerede nu stødt på svære tekniske udfordringer? 

Vil I undgå vendor lock-in, og ønsker I ikke at binde jer til standardsoftware de næste fire år, fordi I vil have frihed til at skifte leverandør?

Så er Alexandra Instituttet sikkert
den rette samarbejdspartner

Det software eller den teknologi I mangler, udvikler vi gennem skræddersyede forløb. Forløb som inddrager jeres organisation, fordi kulturen spiller en afgørende rolle for it-projektets succes. I får dermed udviklet den it-løsning, jeres projekt reelt skal bruge, og er dermed ikke begrænset af standardsoftware eller forældet teknologi.

"Vi sparer selv ca. 20% designtid."

"

Jim Koldborg

CIO
PASCHAL Danmark A/S

“Hurtig adgang til eksperthjælp hos Alexandra Instituttet fik os hurtigt videre og frem til den ”rigtige” visionære løsning! Projekterne er meget succesfulde, vores løsning virker rent lavpraktisk hos vores kunder, der sparer ca. 4-5% tid. Vi sparer selv ca. 20% designtid.”

Universitetssamarbejde sikrer de bedste it-konsulenter

Samlet set bruger vores itkonsulenter halvdelen af deres tid i it-forskningsprojekter med verdensklasse it-forskningsmiljøer, som de datalogiske institutter i Aarhus, København, Aalborg og eksempelvis også DTU, Zürich Universät og Bar Ilan University i Tel Aviv. 

Det betyder, at vi tilfører jeres it-projekt mangeårig erfaring fra internationale forskningsprojekter. Det kan være i form af softwarekode og komponenter, vi har udviklet tidligere og den viden, vi har opbygget.

Jeres it-projekt sparer dermed udviklingstimer, for vi ved, hvad der virker og sikrer en genvej til målet med de nyeste teknologier, som vi allerede har testet og udviklet.  

Det kan være billedgenkendelse til at opspore betonrevner; opsamling af sensordata til vedligehold af maskiner og forudsigelse af driftsstop eller udvikling af machine learning-algoritmer, der overvåger, optimerer og automatiserer produktion.  

"Vi har kunnet se lidt ind i fremtiden..."

BrianKlindrup-Sign2me-Alexandra-Instituttet

"

Sign2me

Brian Klindrup

“Vi bevæger os på kanten af, hvad der teknisk kan lade sig gøre. Det vi har lavet nu, kunne ikke lade sig gøre, da vi fik ideen. Det har været en kæmpe fordel at samarbejde med en partner som Alexandra Instituttet, som er up-to-date med, hvad der er af teknologier. Det har gjort, at vi har kunnet se lidt ind i fremtiden, og se, at der er nogle understøttende teknologier på vej, som gør, at vi kan komme i mål.”

Udnyt resultatet af den viden, vi har genereret gennem internationale it-forskningsprojekter og i samarbejde med danske virksomheder siden 1999.
Vores erfaring sikrer din genvej til målet.

Book os til et møde, hvis du ønsker en uvildig vurdering af, om teknologien i jeres kommende it-projekt reelt vil levere den forventede return on investment.

Digitalt understøttet grøn omstilling Alexandra Instituttet
Digitalt understøttet grøn omstilling Alexandra Instituttet

Book os til et møde, hvis du ønsker en uvildig vurdering af, om teknologien i jeres kommende it-projekt reelt vil levere den forventede return on investment.

Udover fordelene ved vores forskningsbaserede rådgivning og udvikling vælger vores kunder os af følgende to grunde:

I skal ikke købe et standardprodukt, da vi ikke har henvisningsaftaler med andre leverandører. I får rådgivning og softwareudvikling baseret på jeres behov og ikke et favoriseret produkt.  

I undgår vendor lock-in hos os, for vi binder jer ikke til længerevarende konsulentaftaler eller et system, I bliver afhængig af, fordi det er svært at udskifte. F.eks. har I mulighed for at få IP-rettighederne til det udviklede software.  

Vi opbygger vores forløb på en måde, så vi optimerer økonomien for jer. Og vi sikrer kontinuerligt, at I kan stoppe undervejs, hvis det viser sig, at en anden strategi er mere rentabel for jer.

Vi opbygger vores forløb på en måde, så vi optimerer økonomien for jer. Og vi sikrer kontinuerligt, at I kan stoppe undervejs, hvis det viser sig, at en anden strategi er mere rentabel for jer.

"Løftede mit firma fra 20 til 60 procent”

Kristian Birch Pedersen

"

CEO // Exigo A/S

Kristian Birch Pedersen

“Vtrækker på ekstern viden fra Alexandra Instituttet. De har high-end specialister, der kan give sparring ift. avancerede systemer. Det giver ro i maven at samarbejde med Alexandra Instituttet, fordi vi ved, at det bringer os på rette vej. Samarbejdet løftede mit firma fra ”20 til 60 procent” og gjorde en afgørende forskel. 

Vi fik professionel hjælp til at finde ud af, hvad vi ville, og vi fik løftet projektet, så det kunne gå direkte ind i vores forretningsmodel: at levere konsulentydelser til bygherrer og entreprenører. Vi fik udviklet en prototype, og vi fandt også en testcase på et sygehusprojekt.”

Sådan er det at være kunde hos os

Som kunde hos os indgår I i et individuelt forløb. For at sikre, at vi er det rigtige match, indleder vi altid med et rådgivningsmøde.

I møder en af vores eksperter. Vi afdækker, hvilke behov I har, og hvad I vil opnå. Efter første rådgivningsmøde har I retning på opgaven – både teknisk og økonomisk.

  • Er det et banalt problem, som bare kræver, at vi efterfølgende sender et tilbud? 
  • Har I behov for rådgivning, før I får et tilbud, er der disse muligheder: 
    • Er der brug at undersøge forskellige muligheder, udvikler vi en prototype (Minimum Viable Product), inden vi kender det endelige løsningskoncept.
    • Er vi nødt til at identificere mulige projekter sammen og prioritere mellem dem, laver vi et idekatalog med en række strategiske anbefalinger og estimat, som I kan betragte som et ledelsesoplæg. 

Som en del af vores vurdering kigger vi også på, om der er nogle fonde eller offentlige tilskudsordninger, der kan være med til at finansiere dit projekt.

Er vi ikke bedste match for jer, trækker vi en samarbejdspartner ind, eller henviser jer til en anden. Vi vil kun have kunder, der har lyst til at være her.

Som en del af vores vurdering kigger vi også på, om der er nogle fonde eller offentlige tilskudsordninger, der kan være med til at finansiere dit projekt.

Er vi ikke bedste match for jer, trækker vi en samarbejdspartner ind, eller henviser jer til en anden. Vi vil kun have kunder, der har lyst til at være her.

Brug os fleksibelt efter behov

Når vi indgår et samarbejde, tilpasser vi forløbet individuelt, så det matcher jeres behov. Typisk samarbejder vi med vores kunder på disse to måder:

1. // Vi er jeres eksterne it-afdeling

Vi laver stort set det hele. I kan overlade alt fra analyse, ideudvikling til udvikling og implementering til os. Vi skal bare vide, hvem der er tovholder for jer og jeres processer.

2. // Vi deltager ad hoc i projektet

I inddrager os, når der er behov for en specifik kompetence i en periode. I er selv godt dækket ind men har brug for at trække på vores it-konsulenter, afhængig af rådgivningstype og projektets fase.

Træk på vores it-konsulenters viden i hele landet

Vi har samlet omkring 80 tværfaglige konsulenter i både Aarhus og København med forskellige spidskompetencer. Du finder både sikkerhedskonsulenter, softwareudviklere, softwarearkitekter, programmører og digital forretningsudviklere. 

Et it-projekt er både forretnings- og organisationsudvikling med en stærkt teknologisk komponent. Når opgaven kræver det, kan vi derfor trække på vores etnografer, som kan rådgive om, hvad der sker, når man begynder at blande teknologi med virksomhedskultur. På den måde slipper I for mislykket implementering.  

book en it-konsulent

Book et uforpligtende rådgivningsmøde

Vi dækker projekter i hele landet, og hvis vi skal langt væk fra vores hovedsæde i Aarhus og København, plejer vi at løse det med et antal strategiske fysiske møder. Er der et særligt behov, kan vi sidde hos jer, men ofte behøver vi ikke sidde sammen under projektet, for meget af udviklingen kan vi løse sammen fra distancen.  

Du kan altid tage kontakt

I tvivl om hvordan du kommer videre, og hvem du skal kontakte? Skriv til os her. Vi vender tilbage inden for 24 timer.

Formular indsendt!

Formularen er indsendt!