Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Afprøv nye teknologier i produktionen

Vil I gerne optimere jeres kvalitetskontrol eller produktionstid? Eller har I andre ambitioner for jeres produktion, der måske kan realiseres med ny teknologi?  

Så tag fat i os, for lige nu kan virksomheder med max. 250 medarbejdere få op til 95.000 kr. til at afprøve ny teknologi. Fx kan I få hjælp til at optimere kvalitetskontrollen eller produktionstiden. Fokuseret forløb med specialister 

I et MADE Demonstrationsprojekt får små og mellemstore virksomheder hjælp til at løse konkrete udfordringer eller afprøve nye produktionsteknologier i skræddersyede forløb. Det sker i et såkaldt demonstrationsprojekt hos os gennem MADE – Manufacturing Academy of Denmark. 

Et projekt kan vare op til seks måneder fra opstartsdatoen. Gennem forløbet kan SMV’en trække på viden hos eksperter til en værdi af op til 95.000 kr. I projektet har vi fokus på produktionen, og I får derfor tilknyttet specialister med produktionserfaring. Projekterne kan spænde vidt, som følgende MADE-forløb viser:

Den gode nyhed er, at processen er superslank: “Det er nok at skrive en simpel ansøgning på 1-2 A4-sider,” gør vores Strategic Program Manager Sebastian Christophersen opmærksom på.  

NB! Projekterne er medfinansieret af Den Europæiske Regionalfond og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og er derfor underlagt statsstøtteregler (de minimis). 

Vi opfordrer jer derfor kraftigt til at tage fat i os, inden I indsender jeres ansøgning, så den kan blive en succes. Send en mail til Sebastian Christophersen, hvis I er interesseret. Der er ansøgningsfrist seks gange årligt, nemlig den 1. februar, 1. april, 1. juni, 1. august, 1. oktober og 1. december.

 
Innovation for nybegyndere: Kom i gang på en uge 

Hvis I har meget lidt erfaring med innovationsaktiviteter men har tid og lyst til at komme i gang, er et MADE Kickstartprojekt måske noget for jer: Projektet er skabt til små og mellemstore produktionsvirksomheder med et uudnyttet innovationspotentiale, der gerne vil have en forsmag på, hvordan de kan få hjælp til at udvikle nye løsninger og implementere nye teknologier. I projektet får I 25-30 timers ekspertviden til at løse konkrete udfordringer i produktionen. 

Projektet foregår i et tæt samarbejde med de regionale erhvervshuse og specialister i MADE og er medfinansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og Den Europæiske Regionalfond, og er derfor underlagt statsstøtteregler (de minimis). 

Vi opfordrer jer derfor kraftigt til at tage fat i os, inden I indsender jeres ansøgning, så den kan blive en succes. Send en mail til Senior Solution Architect Jakob Fredslund, hvis I er interesseret. Vi modtager løbende ansøgninger.

Del dette:

Formular indsendt!