Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Få hjælp til at komme i gang med AI

Små og mellemstore virksomheder har mange muligheder for at afprøve AI. Vi er med i en række forskellige innovationsprogrammer, som du kan læse mere om nedenfor.  

Virker det overvældende?

Så tag fat i vores Business Development Manager Jesper Rosleff på +45 20 85 90 20 eller jesper.rosleff@alexandra.dk

Han hjælper med at finde ud af, hvilket program der passer bedst til jer.AI Denmark 

AI Denmark er til for at hjælpe SMV’er med at bruge AI-drevne løsninger. Det sker gennem skræddersyede, 6-måneders virksomhedsforløb til en værdi af 100.000-150.000 kr. Som deltagende virksomhed får I 1:1 ekspert-sparring og rådgivning om AI, dvs. hvordan I anvender, udvikler og implementerer AI-værktøjer. I får også mulighed for at møde andre virksomheder, der også er i gang eller allerede er lykkedes med AI. Desuden får I indsigt i teknologiske trends og muligheder, globalt udsyn og AI værktøjskassen. Der er to typer forløb: 

AI Explorer – et forløb for de virksomheder der endnu ikke arbejder så meget med data, systematisk dataanalyse og datadreven beslutningstagning men alligevel har et vist digitalt modenhedsniveau. 

AI Accelerator – et intensivt acceleratorforløb for virksomheder, som allerede arbejder med data på et mere avanceret niveau og har potentiale til at blive nationale frontløbere, der kan inspirere andre.

AI Denmark er finansieret af Industriens Fond og er et samarbejde mellem Alexandra Instituttet, Aalborg Universitet, Danmarks Tekniske Universitet, IT-Universitetet, Københavns Universitet og Teknologisk Institut.
Læs mere herAI-Boost til life science, sundhed og smart city
 

AI-Boost er en ny innovationshub, som skal styrke anvendelsen af AI og anden avanceret teknologi i små og mellemstore virksomheder inden for life science, sundhed og smart city-løsninger og deres leverandører. 

AI-Boost tager udgangspunkt jeres behov og udfordringer og sammensætter et tilbud til jer, som fx kan indeholde sparring og videnforløb med AI-eksperter, adgang til test-faciliteter og workshops om funding og investeringsmuligheder. Vi kan løbende tilføje flere relevante tilbud til din virksomhed. 

AI-Boost er ét blandt over 150 European Digital Innovation Hubs, der er støttet af Den Europæiske Union og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse. Erhvervshus Hovedstaden driver projektet i samarbejde med Erhvervshus Sjælland, Alexandra Instituttet, Copenhagen Business School, Danish Life Science Cluster, Force Technology, Københavns Universitet og We Build Denmark.
Læs mere herTechCircle, især til industri og produktion 

TechCircle sigter mod at fremme udvikling og implementering af konkurrencedygtige, grønne og innovative digitale løsninger til gavn for virksomheder og borgere. Det sker gennem opkvalificering, rådgivning, udvikling og tests af løsninger, idet TechCircle tilbyder gratis seminarer, workshops, uddannelse og sparring om digitalisering, grøn omstilling og cirkulær økonomi.  

TechCircle er ét blandt 150 European Digital Innovation Hubs og er støttet af EU’s Digital Europe Programme og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse. TechCircle drives af Erhvervshus Midtjylland, Aarhus Universitet og Aarhus Kommune og er et partnerskab mellem Alexandra Instituttet, Clean, DigitalLead, Food & Bio Cluster Denmark, Force Technology, MADE og We Build Denmark.
Læs mere herNext energy til energisektoren 

Next Energy har fokus på den digitale og fleksible energisektor og vil bygge videre på en stærk energisektor og smart specialization. Visionen er at bidrage til EU’s mål om reduktion af Co2 udledninger og sikre et fremtidigt intelligent og fleksibelt energisystem ved at facilitere og styrke optaget af digitale teknologier og fremme udviklingen af nye teknologier. 

Next Energy giver adgang til state-of-the-art infrastruktur and the muligheden for at samarbejde med de bedste inden for EI, cybersikkerhed, HPC og IoT. Next Energy er relevant når der skal udvikles nye produkter og services indenfor energisektoren. Next Energy tilbyder hjælp fra Danmarks førende eksperter, gratis workshops, unikke testfaciliteter eller kvalificeret sparring om finansiering. Projektet fokuserer på at øge brugen af digitale teknologier gennem læring fra vores videnspartnere og internationale samarbejder. 

NextEnergy er ét blandt 150 European Digital Innovation Hubs og er støttet af EU’s Digital Europe Programme og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse. Projektet ledes af Erhvervshus Sydjylland og er et partnerskab mellem Aalborg Universitet, Alexandra Instituttet, Center Danmark, Det syddanske EU-kontor, DigitalLead, DTU og Syddansk Universitet.
Læs mere her

Formular indsendt!