BRANCHE

It og digitalisering

Kan I øge jeres effektivitet uden at løbe stærkere? Sandsynligvis!
At digitalisere jeres forretning er ofte et spørgsmål om at udnytte de ressourcer, I allerede har, bedst muligt.

teknologier

Teknologier, vi arbejder med til jeres fordel

Hold særligt øje med disse aktuelle digitale teknologier.

Det gør vi nemlig! For det er her, du kan opnå en konkurrencefordel. Og derfor er det inden for disse områder, vi tilbyder rådgivning og udvikling. Teknologierne smelter sammen, afhængigt af hvilket behov vi skal hjælpe med at løse.

Læs, hvilke potentialer vi ser i teknologierne. Og tag kontakt, hvis du ikke ved, hvilket område der vil give dig en genvej til vækst. 

”Over de seneste tre år har vi samarbejdet med Alexandra Instituttet, der i vores øjne er en af de fremmeste samarbejdspartnere, når det gælder anvendelsen af kunstig intelligens”

siger Bjarne Jørgensen, der er direktør i Sund & Bælt. 

Brugerindsigt

Vi har en etableret og velafprøvet metode, der giver jer indsigt i jeres brugeres, medarbejderes eller kunders holdninger og handlinger, som I kan omsætte til anbefalinger, potentialer og løsninger. Vores metode kvalificerer jeres udvikling og implementering af ny teknologi, uanset om I står for det selv eller med os. 

Uvildig rådgivning 

Hos os, får I en uvildig vurdering af, om teknologien i jeres kommende it-projekt reelt kan betale sig og leverer den forventede return on investment. Gennem dyb forståelse af menneskers holdninger og handlinger får I de bedste forudsætninger for at udvikle løsninger, der skaber værdi i praksis. Med os får I jeres ide og digitale løsning til at virke i praksis. 

inspiration

Lad jer inspirere at andres succeser

Hvad er egentlig muligt? Og hvordan kan teknologi hjælpe lige præcis jeres forretning?

Ofte er grundproblematikken enslydende, og derfor kan vi ved hjælp af standardkomponenter sikre, at den digitale løsning kan tilpasses lige netop jeres situation, ambitioner og budget.

Herunder finder du et udsnit af vores kundereferencer, som har haft vidt forskellige udgangspunkter. Fællesnævneren er, at de havde en ønske om vækst, effektivisering og om at sikre en bæredygtig forretning med en fremtid.

blogindlæg

Vi arbejder med fremtidens teknologier

Her finder du alle vores blogindlæg om den nyeste teknologi og digitalisering af dansk erhvervsliv.

Ny software forbinder maskinlæring med maskiner og anlæg

”Vi har tilpasset en række DevOps-værktøjer til udviklere, der vil bruge maskinlæring i et fabriksproduktionsmiljø. FactoryML er en slags digital adapter, der gør det muligt for industrimaskinerne og maskinlæringsmodellerne at snakke sammen.” Sådan lyder det fra vores Principal Cloud Architect, PhD Jakob Langdal Jensen, der har været med til at udvikle værktøjet FactoryML.

Formular indsendt!