BRANCHE

Industri og produktion

Vi hjælper fremstillingsvirksomheder med at udnytte potentialet i nye digitale teknologier. Hos os kan I få udviklet specialløsninger og uvildig rådgivning, I finder den bedste løsning for jer.

Hvad kan ny teknologi gøre for jer?

TEST. DEMONSTRATION. UDVIKLING.

Afprøv de nyeste teknologier

Ekspert-tjek

Digitaliserings- og bæredygtigheds-potentialer

Sandsynligvis kan I løfte både jeres forretning og bæredygtighed med digitale teknologier. Vores eksperter hjælper jer med at identificere, hvor det giver bedst mening at sætte ind.

Sensorkit

Test let værdien af dataopsamling for jer

Vores Sensorkit giver jer hurtigt og billigt datadrevne indsigter i jeres produktion. Vi hjælper jer med at afdække potentialet og vurdere, om dataopsamling kan betale sig for jer.

Datavalidering og datamanagement

Få styr på jeres data

Data kan skabe værdi, når de er gode og er organiseret, så de kan bruges af de rigtige mennesker og systemer – og til maskinlæring. Vi gennemgår jeres data og viser, hvad de dur til.

Datadrevet produktion

Optimér forretningen med maskinlæring

Når I bruger data og maskinlæring som løftestang for forretningen, kan I komme langt: fra solid viden om i dag og i morgen til tools, der revolutionerer jeres resultater og processer.

FactoryML

Nem implementering af maskinlæring i produktionen

Vores FactoryML-software gør det nemt for fremstillingsindustrien at implementere maskinlæring i anlæg og maskiner. Mange af opgaverne kan endda automatiseres.

XR - Extended Reality

Visuel støtte af medarbejderne

Extended Reality kan guide jer gennem en kompliceret maskine, proces eller lager ved f.eks. at lægge et lag af visuelle instruktioner ovenpå virkeligheden.

Cybersikkerhed

Få et 360-graders-tjek og et roadmap med løsninger

Vores sikkerhedstjek afdækker jeres blinde vinkler, så I straks kan eliminere jeres største sårbarheder. Og I lærer at håndtere sikkerhed forretningsmæssigt smart fremover.

Omstilling

Bæredygtig ledelse og strategi

Vores ledelseseksperter giver dig kompetencer og værktøjer til at lede forandringsprocesser og skabe opbakning på tværs af kunder, medarbejdere og forsyningskæder

Vores kunder siger det bedst

“Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Alexandra Instituttet, som har været skarpe til den digitale del.”

Jens Lundgaard
Production Engineer, HOUNÖ

Formular indsendt!