SENSORKIT

Lån vores Sensorkit til at opsamle jeres data og afdæk deres værdi

Mange virksomheder har fået reduceret spild og nedetider med målinger fra produktionen, der gav dem ny viden og nye muligheder.

Vores Sensorkit kan hurtigt hjælpe jer med at afklare, om det har værdi for jer at opsamle bestemte produktionsdata, og hvad I kan bruge dem til – f.eks. til at forudsige vedligehold eller spotte afvigelser.

Sammen afklarer vi, om en permanent opsamling af bestemte data er en investering værd for jer.

Slank start på dataopsamling

Det er dyrt at blive datadrevet i stor stil. Ved at låne vores Sensorkit finder I billigt, nemt og hurtigt ud af, om data skaber værdi for jer.

Få syn for sagen

I kan let teste hypoteser af og få et databaseret vidensgrundlag. Måske opdager I endda afvigelser og sammenhænge, I ikke kendte til.

Uvildig rådgivning

Vi sælger ikke sensorer og har ingen henvisningsaftaler. I stedet tester vi værdien i at opsamle data for jer og rådgiver jer om potentialet.

Dataopsamling lyder avanceret men er nogle gange helt nede på jorden: Læs her, hvordan Magerholm Plantage styrer og forbedrer æblehøsten med datadrevet vanding.

Proces

Typisk ser processen sådan ud

I en indledende onlinesnak stiller vi sammen skarpt på, hvilket problem I gerne vil løse, og hvilke sensormålinger kan give jer nye indsigter, f.eks. temperatur, vibrationer, støj.

Derpå monterer vi sensorerne og viser jer, hvordan I monitorerer de data, der opsamles og vises på vores Sensorkit og evt. på jeres pc. 

Vores Sensorkit samler data op i 3-6 uger efter aftale. Bagefter tager I sensorerne ned og returnerer kittet til os. 

I får en kort oversigt over de vigtigste indsigter og et dump over alle opsamlede rådata.

I et afsluttende onlinemøde ser vi sammen på, hvor værdifulde de indsamlede data er, og eventuelle næste skridt: Kan det f.eks. betale sig for jer at lave anomaly detection eller predicitive maintenance?

Til slut sørger vi for, at indsatsen står mål med resultatet. Sammen identificerer vi de lavthængende frugter og de langsigtede, men vigtige indsatser. Og skelner mellem dem, der giver mening, og dem der ikke gør.

Formular indsendt!