Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

sensorkit

Test let værdien af dataopsamling for jer

Vores Sensorkit giver jer hurtigt og billigt datadrevne indsigter i jeres produktion. Vi hjælper jer med at afdække potentialet og vurdere, om dataopsamling kan betale sig for jer. 

Gode grunde til at gå i gang

Nem start på dataopsamling

Det er dyrt at blive datadrevet i stor stil. Ved at låne vores Sensorkit finder I billigt, nemt og hurtigt ud af, om data skaber værdi for jer.

Få syn for sagen

I kan let teste hypoteser af og få et databaseret vidensgrundlag. Måske opdager I endda afvigelser og sammenhænge, I ikke kendte til.

Uvildig rådgivning

Vi sælger ikke sensorer og har ingen henvisningsaftaler. I stedet tester vi værdien i at opsamle data for jer og rådgiver jer om potentialet.

referencer

Se hvordan andre har fået værdi

Datadrevet vanding styrer æblehøsten

Ved hjælp af fugtighedsmålere kan Magerholm nu bedre bestemme, hvornår de skal vande deres marker, og de ved præcist, hvad der sker, når de sætter vandingen i gang. Løsningen hjælper med at ensarte væksten og giver direkte besparelser gennem lavere vand-, strøm- og brændstofforbrug.

Læs mere »

Lej vores Sensorkit til at opsamle jeres data og afdæk deres værdi

Mange virksomheder har fået reduceret spild og nedetider med målinger fra produktionen, der gav dem ny viden og nye muligheder.

Vores Sensorkit kan hurtigt hjælpe jer med at afklare, om det har værdi for jer at opsamle bestemte produktionsdata, og hvad I kan bruge dem til – f.eks. til at forudsige vedligehold eller spotte afvigelser.

Sammen afklarer vi, om en permanent opsamling af bestemte data er en investering værd for jer.

Hvordan ser et forløb typisk ud?

I en indledende onlinesnak stiller vi sammen skarpt på, hvilket problem I gerne vil løse, og hvilke sensormålinger kan give jer nye indsigter, f.eks. temperatur, vibrationer, støj.

Derpå monterer vi sensorerne og viser jer, hvordan I monitorerer de data, der opsamles og vises på vores Sensorkit og evt. på jeres pc. 

Vores Sensorkit samler data op i 3-6 uger efter aftale. Bagefter tager I sensorerne ned og returnerer kittet til os. 

I et afsluttende onlinemøde får I en kort oversigt over de vigtigste indsigter. Sammen ser vi på, hvor værdifulde de indsamlede data er, og eventuelle næste skridt: Kan det f.eks. betale sig for jer at lave anomaly detection eller predictive maintenance?

Til slut sørger vi for, at indsatsen står mål med resultatet. Sammen identificerer vi de lavthængende frugter og de langsigtede, men vigtige indsatser. Og skelner mellem dem, der giver mening, og dem der ikke gør.

Styrk jeres forretning ved at digitalisere

Vil I gerne spare energi, minimere fejl og undgå driftsstop? Har I fået nye krav til rapportering af data eller CO2-regnskab? Vil I gerne kunne oplære nye medarbejdere hurtigere? ​

Løsningen kan være at tilføre teknologi, der opsamler data, som I bruger til at effektivisere og styrke jeres forretning.

"Kom i gang. Prøv det af. Er I klar til at investere tiden, det kræver internt? Giv nogle videnpartnere chancen for at vise, hvad man kan. Det værste, der kan ske, er, at man bliver klogere på muligheder og begrænsninger."

Få adgang til ny digital teknologi med os

Hos os kan I afprøve jeres ideer og dugfriske teknologier uden at skulle satse stort: Sammen afdækker vi, hvilket potentiale de nyeste digitale teknologier har for jer, og hjælper jer godt fra start. 

Formular indsendt!