Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

FactoryML

Få let ved at bruge maskinlæring i produktionen

Vores FactoryML-software gør det nemt for fremstillingsindustrien at implementere maskinlæring i anlæg og maskiner. Mange af opgaverne kan endda automatiseres.

Gode grunde til at gå i gang

Få let ved at bruge ML

FactoryML gør jeres ML-modeller kompatible med produktionslinjen og automatiserer bl.a. deployment, versionering og monitorering. 

Sparer jer for specialviden

FactoryML gør procesingeniører og data scientists i stand til at implementere maskinlæring, helt uden softwareudviklingsafdeling.

Skræddersyet til fremstilling

Når gode data håndteres og præsenteres smart, er det lettere at tage beslutninger på samme objektive grundlag på tværs af organisationen.

ARTIKEL

Ny software forbinder maskinlæring med maskiner og anlæg

Vi har tilpasset en række DevOps-værktøjer til udviklere, der vil bruge maskinlæring i et fabriksproduktionsmiljø. FactoryML er en slags digital adapter, der gør det muligt for industrimaskinerne og maskinlæringsmodellerne at snakke sammen.

Nem implementering af  maskinlæring i produktionen

Vi har overført ML Ops til industrien, så I let, sikkert og effektivt kan implementere og vedligeholde jeres eksisterende maskinlæringsmodeller i jeres PLC-system og produktion.

FactoryML gør, at I let selv kan udvikle og evaluere maskinlæringsmodeller med gængse værktøjer som Jupyter notebooks, Conda, m.fl. 

Ovenikøbet kan deployment, versionering, monitorering og evaluering af modellerne automatiseres, hvis I ønsker det. 

Hvordan ser et typisk forløb ud?

I en afdækningsworkshop hos jer analyserer vi jeres machine learning og ser på, hvilke problematikker I ønsker at afklare og hvilke processer I ønsker at automatisere med machine learning.

På en opfølgende workshop kommer vi med bud på, hvordan vi kan etablere et miljø, der gør det muligt for jer at udvikle videre med vores software FactoryML.

Derefter integrerer vi FactoryML med jeres PLC-system eller produktionslinje og starter afprøvningsfasen, der typisk løber over nogle uger.

I en evalueringsworkshop beslutter vi sammen, om der er behov for eventuelle justeringer, eller om vi kan betragte FactoryML som færdigimplementeret.

Styrk jeres forretning ved at digitalisere

Vil I gerne spare energi, minimere fejl og undgå driftsstop? Har I fået nye krav til rapportering af data eller CO2-regnskab? Vil I gerne kunne oplære nye medarbejdere hurtigere? ​

Løsningen kan være at tilføre teknologi, der opsamler data, som I bruger til at effektivisere og styrke jeres forretning.

"Ved at bruge denne type applikation kan vi eliminere instruktørernes tid med 100 procent. Og for operatører, som skal oplæres, kan vi reducere oplæringstiden med 30 procent."

Få adgang til ny digital teknologi med os

Hos os kan I afprøve jeres ideer og dugfriske teknologier uden at skulle satse stort: Sammen afdækker vi, hvilket potentiale de nyeste digitale teknologier har for jer, og hjælper jer godt fra start. 

Formular indsendt!