Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Omstilling: bæredygtig ledelse og strategi

Lær at lede bæredygtig transformation med succes 

Vores ledelseseksperter giver dig kompetencer og værktøjer til at lede forandringsprocesser og skabe opbakning på tværs af kunder, medarbejdere og forsyningskæder. 

Grøm omstilling og ledelse

Gode grunde til at gå i gang

Bliv fremtidssikre

Når I omstiller jeres virksomhed, så den passer til den ny virkelighed, sikrer I ikke bare jeres overlevelse i dag; I er parate til i morgen. 

Styrk konkurrencekraften

Bæredygtighed tiltrækker både kunder og medarbejdere: For mange er bæredygtighed det foretrukne valg i forhold til både konsum og karriere. 

Træk på erfaringen

Vi har gjort det før: De kompetencer og metoder, der løftede den digitale omstilling, kan også bruges i den bæredygtige omstilling. Træk på os. 

inspiration

Se hvordan andre har fået værdi

Verden er under forandring: Ressourceknaphed, klimaudfordringer og miljøkriser skaber nye regler og en helt ny virkelighed for virksomheder. Den skal du som leder kunne navigere i – både de nye risici og de nye muligheder.  

I et skræddersyet forløb udruster vi jer med viden og værktøjer, så I kan skabe mere bæredygtige forretningsmodeller, produkter, produktionsprocesser, etablere nye ansvarsområder og roller og sikre jer nye kompetencer og innovation. 

Vi har fokus på både teknologi, forretning og mennesker, så I kan skabe medejerskab og forandringer, der holder.

Gør den klimatøvende virksomhed grøn

Fodslæbende og modstræbende?

Vi har undersøgt, hvorfor mange danske virksomheder endnu ikke har sat klimainitiativer i gang. Læs om de tre typiske typer barrierer og hvordan du som leder, medarbejder eller ekstern konsulent kan nedbryde dem.

Hvordan ser et typisk forløb ud?

I får besøg af en ekspert i bæredygtig ledelse og -strategi, der lærer jer og jeres virksomhed at kende. Sammen ser vi på jeres ambitionsniveau og modenhed i forhold til bæredygtighed, kortlægger jeres behov, udfordringer og prioriteter og beslutter i fællesskab, hvad der skal være fokus for det videre forløb. 

Derefter udarbejder vi en one-pager, der beskriver jeres lederudviklingsforløb og skaber klarhed over det faglige fokus og processen.

Derpå følger en række med 2-4 workshops for ledere og centrale medarbejdere. Vi har særligt fokus på, hvordan I får forløst det menneskelige potentiale hos medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere fx i værdikæden.

På et afsluttende møde evaluerer vi sammen, om vi er nået i mål. Sammen genbesøger vi modenhedsanalysen og fastlægger retningen for jeres videre arbejde.

"Udnyt at du kan få adgang til super dygtige eksperter på området, som kan skabe værdi for dig. Vi er ikke fageksperter på de her teknologier, men Alexandra Instituttets specialister har hurtigt sat os ind i fordele og ulemper ved de forskellige valg baseret på, hvor vi vil hen.

Vi har derfor fået en fremtidssikret løsning, der taler ind mod den her 5G verden, og det er vi superglade for."

Få adgang til ny digital teknologi med os

Hos os kan I afprøve jeres ideer og dugfriske teknologier uden at skulle satse stort: Sammen afdækker vi, hvilket potentiale de nyeste digitale teknologier har for jer, og hjælper jer godt fra start. 

Formular indsendt!