Omstilling: Bæredygtig ledelse og strategi 

Lær at lede bæredygtig transformation med succes 

Verden er under forandring: Ressourceknaphed, klimaudfordringer og miljøkriser skaber nye regler og en helt ny virkelighed for virksomheder. Den skal du som leder kunne navigere i – både de nye risici og de nye muligheder.  
 
I et skræddersyet forløb udruster vi jer med viden og værktøjer, så I kan skabe mere bæredygtige forretningsmodeller, produkter, produktionsprocesser, etablere nye ansvarsområder og roller og sikre jer nye kompetencer og innovation. 
 
Vi har fokus på både teknologi, forretning og mennesker, så I kan skabe medejerskab og forandringer, der holder. 

Bliv fremtidssikre

Når I omstiller jeres virksomhed, så den passer til den ny virkelighed, sikrer I ikke bare jeres overlevelse i dag; I er parate til i morgen.   

Styrk konkurrencekraften

Bæredygtighed tiltrækker både kunder og medarbejdere: For mange er bæredygtighed det foretrukne valg i forhold til både konsum og karriere. 

Træk på erfaringen

Vi har gjort det før: De kompetencer og metoder, der løftede den digitale omstilling, kan også bruges i den bæredygtige omstilling. Træk på os. 

Fodslæbende og modstræbende?

Vi har undersøgt, hvorfor mange danske virksomheder endnu ikke har sat klimainitiativer i gang. Læs om de tre typiske typer barrierer og hvordan du som leder, medarbejder eller ekstern konsulent kan nedbryde dem.

referencer

Lad dig inspirere af løsninger i brug

Supersoftware finder den bedste løsning

Dataopsamling, maskinlæring og kunstig intelligens er på alles læber. Men det er ikke lige nemt at implementere teknologierne for danske SMV'er.

Overskrift her

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et

Overskrift her

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et

Proces

Typisk ser processen sådan ud

I får besøg af en ekspert i bæredygtig ledelse og -strategi, der lærer jer og jeres virksomhed at kende. Sammen ser vi på jeres ambitionsniveau og modenhed i forhold til bæredygtighed, kortlægger jeres behov, udfordringer og prioriteter og beslutter i fællesskab, hvad der skal være fokus for det videre forløb. 

Derefter udarbejder vi en one-pager, der beskriver jeres lederudviklingsforløb og skaber klarhed over det faglige fokus og processen.

Derpå følger en række med 2-4 workshops for ledere og centrale medarbejdere. Vi har særligt fokus på, hvordan I får forløst det menneskelige potentiale hos medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere fx i værdikæden.

På et afsluttende møde evaluerer vi sammen, om vi er nået i mål. Sammen genbesøger vi modenhedsanalysen og fastlægger retningen for jeres videre arbejde.

Formular indsendt!