Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

digitaliseringstjek

Gør jeres forretning mere digital og bæredygtig

Ved at indsamle og analysere data om produktionen kan I skabe en mere bæredygtig og cirkulær produktion, som samtidig er en sund og fremtidssikker forretning. 

Gode grunde til at gå i gang

Parat til scope 3

Når jeres kunder snart skal dokumentere deres udledninger i hele værdikæden, står I klar med dokumentation og handlinger. 

Kundeønsker

I bliver foretrukket som partner og leverandør, når I arbejder digitalt og fremtidssikkert med bæredygtighed. 

Employer branding

I får lettere ved at tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere, når I arbejder målrettet og moderne med bæredygtighed.

Produktionsvirksomheder i Danmark konkurrerer på både pris og kvalitet – og snart også på bæredygtighed.

Digitalisering er et vigtigt instrument til at optimere og effektivisere jeres produktion og spare ressourcer og omkostninger. 

vores kunder

Lad jer inspirere af andre

Kan kyllingefileten kvalitetstjekkes med kunstig intelligens?

TriVisions kamerasystemer kvalitetskontrollerer produkter i fødevareindustrien, hvor fejl er ressourcetunge. Det er dyrt, når en utæt emballage med kylling skal kasseres, og omvendt er det også dyrt, hvis et produkt, der er godt nok, kasseres ved en fejl.

Hvordan ser et forløb typisk ud?

I får besøg af en organisationsekspert og en teknisk ekspert, som sammen undersøger jeres potentiale og barrierer for at gøre jeres produktion mere datadrevet og bæredygtig.

I får en one-pager med opsummerende indsigter og tre anbefalinger til, hvordan I kan arbejde med digitalisering som løftestang for en mere bæredygtig produktion.

Sammen identificerer vi, hvilke områder i jeres produktion I vil arbejde med: forbrug af vand, energi og andre ressourcer, CO2-udledning, affaldsgenerering.

Vi undersøger sammen, hvilken cirkulær tilgang vil I bruge til at arbejde med området – eliminere, cirkulere, regenerere.

Sammen ser vi på, hvilken digital tilgang kan hjælpe jer i mål: monitorering og sporing, simulering og prognoser, virtualisering, system- og ressourcestyring, informations- og kommunikationsteknologi.

Til slut sørger vi for, at indsatsen står mål med resultatet. Sammen identificerer vi de lavthængende frugter og de langsigtede, men vigtige indsatser. Og skelner mellem dem, der giver mening, og dem der ikke gør.

Omstillingsanfører

Digitalt guld og grønne skove

Jo, det kan faktisk godt lade sig gøre at blive mere digital, mere bæredygtig og samtidig køre en sund forretning. Læs om ti små og mellemstore produktionsvirksomheder, der allerede har gjort det med succes. 

"Det giver ro i sindet, at vi ved, at vi har med folk at gøre, der er specialister inden for de her teknologier, og som kan foreslå de rette løsninger. Det er jo der, at sammenspillet bliver bragt ind, fordi vi kan forklare vores forretningsmæssige behov og dermed få det bedste fra begge verdener."

Få adgang til ny digital teknologi

Hos os kan I afprøve jeres ideer og dugfriske teknologier uden at skulle satse stort: Sammen afdækker vi, hvilket potentiale de nyeste digitale teknologier har for jer, og hjælper jer godt fra start. 

Formular indsendt!