Ekspert-tjek

Vi fremtidssikrer jeres forretning og gør den mere digital og bæredygtig

Produktionsvirksomheder i Danmark konkurrerer på både pris og kvalitet – og snart også bæredygtighed.

Digitalisering er et vigtigt instrument til at optimere og effektivisere jeres produktion og spare ressourcer og omkostninger. 

Ved f.eks. at indsamle og analysere data om produktionen kan I skabe en mere bæredygtig og cirkulær produktion, som samtidig er en sund og fremtidssikker forretning. 

Parat til scope 3

Når jeres kunder snart skal dokumentere deres udledninger i langs hele værdikæden, står I klar med dokumentation og handlinger. 

Kundeønsker

I bliver foretrukket som partner og leverandør, når I arbejder digitalt og fremtidssikkert med bæredygtighed. 

Employer branding

I får lettere ved at tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere, når I arbejder målrettet og moderne med bæredygtighed.

Digitalt guld og grønne skove

Jo, det kan faktisk godt lade sig gøre at blive mere digital, mere bæredygtig og samtidig køre en sund forretning. Læs om ti små og mellemstore produktionsvirksomheder, der allerede har gjort det med succes. 

referencer

Lad dig inspirere af løsninger i brug

Digitalt guld og grønne skove

Jo, det kan faktisk godt lade sig gøre at blive mere digital, mere bæredygtig og samtidig køre en sund forretning. Læs om ti små og mellemstore produktionsvirksomheder, der allerede har gjort det med succes.

Proces

Typisk ser processen sådan ud

I får besøg af en organisationsekspert og en teknisk ekspert, som sammen undersøger jeres potentiale og barrierer for at gøre jeres produktion mere datadrevet og bæredygtig.

I får en one-pager med opsummerende indsigter og tre anbefalinger til, hvordan I kan arbejde med digitalisering som løftestang for en mere bæredygtig produktion.

Sammen identificerer vi, hvilke områder i jeres produktion I vil arbejde med: forbrug af vand, energi og andre ressourcer, CO2-udledning, affaldsgenerering.

Vi undersøger sammen, hvilken cirkulær tilgang vil I bruge til at arbejde med området – eliminere, cirkulere, regenerere.

Sammen ser vi på, hvilken digital tilgang kan hjælpe jer i mål: monitorering og sporing, simulering og prognoser, virtualisering, system- og ressourcestyring, informations- og kommunikationsteknologi.

Til slut sørger vi for, at indsatsen står mål med resultatet. Sammen identificerer vi de lavthængende frugter og de langsigtede, men vigtige indsatser. Og skelner mellem dem, der giver mening, og dem der ikke gør.

Formular indsendt!