Skal AI sætte fut i jeres forretning?

Kunstig intelligens kommer til at ændre måden, vi arbejder på. Og den kommer nok også til at vende op og ned på jeres forretning.  

Har I svært ved at hitte hoved og hale i AI-hype og AI-dommedagssnak? Hiv fat i ét af vores kloge hoveder og få en uforpligtende snak. 

4 grunde til at bruge kunstig intelligens

01

Aflaste for det kedelige

Når AI udfører simple opgaver som dokumentation og planlægning, har medarbejderne tid til de mere krævende og spændende opgaver.

02

Analysere det komplekse

AI er skabt til at genkende mønstre, overskue mange data og detektere sammenhænge – og opdage alt fra produktionssvigt til økonomisk svig.

03

Forudse og forebygge

AI kan se, hvornår kunderne er på vej væk, hvornår maskinerne trænger til en kærlig hånd, og om der er en ny blodprop på vej. Før skaden sker.

04

Skabe nyt og spare tid

AI kan allerede nu generere tekster, billeder og lyd i en kvalitet, der sparer mange timer på kontoret. Vi viser jer, hvad teknologien dur til.

Hvilke typer opgaver kan AI løse?

Har I brug for inspiration, information eller bare et godt råd?

Som Danmarks eneste Godkendte Teknologiske Service-institut specialiseret i digitalisering er vi sat i verden for at få nyeste it-forskning ud, hvor den gør nytte.

Lad jer inspirere

Vores kunder siger det bedst

Vores kunder rækker fra snævert specialiserede softwareudviklingshuse til store private og offentlige kunder. Tit må vi godt nævne kunden, men ikke fortælle om opgaven, der er fortrolig.

Samarbejdet med Alexandra Instituttet har været et af de mest øjenåbnende samarbejder, vi nogensinde har haft. Vi har ikke selv mulighed for at forske, men området rykker sig hurtigt, så det har været fantastisk at kunne få eksperterne fra Alexandra til at se på en specifik udfordring og hjælpe os med at løse den.

Stig Geer Pedersen
Machine Learning, CoE Lead

Med samarbejdet med Alexandra er vi kommet et stort skridt videre, fordi vi her tilbyder et system, som alle kan anvende, uanset hvilken systemplatform man har, og opnå gevinsterne. Løsningen holder styr på den manuelle og ofte krævende, dyre og tunge proces ved at bruge 3D-modellen.

Bjarne Jørgensen
Executive Director, Operations & Asset

Har I brug for sparring?

Træk på os og kontakt Head of AI and Data Analytics Lab Jens Benner +45 20 91 11 03 eller jens.benner@alexandra.dk

Formular indsendt!