Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Download viden om cybersikkerhed

Her får I viden og inspiration til jeres arbejde med sikker softwareudvikling.

Cybersikkerhed

DS standarder Standarder for sikkerhed

Når Dansk Standard skal have overblik over internationale sikkerhedsstandarder eller skabe en guide til risikostyring, tager de fat i vores Principal Security Architect Michael Bladt Stausholm.

Hent publikationerne direkte hos Dansk Standard:

  • Udgivet 2022 og 2023

Guide Guide to the risk assessment process

Use this guide to conduct a risk assessment process in 6 key steps supported by a free online graphical tool. The guide is intended for a reader without prior knowledge of risk assessment.

(In English only)

  • Published 2022

Guide Kom godt i gang med security by design

I denne guide fortæller vi om principperne i SbD og peger på konkrete steder, I kan sætte ind.

Guiden er delt ind i fire afsnit, hvor hver overskrift giver en tommelfingerregel til SbD.

  • Udgivet 2022

Guide Vulnerability Disclosure Program

Hvordan håndterer du henvendelser om en sikkerhedsbrist i dit digitale produkt? I denne guide får du gode råd til at iværksætte en systematisk kommunikationsproces i form af et Vulnerability Disclosure Program. Det viser, at du tager sikkerheden alvorligt – og det giver dig en konkurrencefordel!

  • Udgivet 2022

Whitepaper Code Management

This whitepaper is a gentle introduction to the area of code management, detailing common problems and essential processes that other companies have found useful in managing their code.

Whitepaper Post-Quantum Cryptography

Der er styr på den kryptering, vi bruger i dag, og vi ved, at den virker. Men hvad sker der med vores krypteringsteknikker, når nogen lykkes med at bygge en kraftig kvantecomputer? Få svaret i vores whitepaper.

  • Udgivet 2021

Whitepaper Lightweight Cryptography

I dette whitepaper gennemgår vi de nyeste teknologier og fremskridt inden for lightweight cryptography.

  • Udgivet 2021

Whitepaper Source code static analysis for software security

Dette whitepaper er en praktisk vejledning i værktøjer til statisk analyse. Det henvender sig til softwareudviklere og sikkerhedseksperter, som udfører kodereviews eller forsker i softwaresikkerhed.

  • Udgivet 2020

Whitepaper Privacy-preserving machine learning

Dette whitepaper er tænkt som en praktisk guide til at arbejde med privacy-preserving machine learning og datasikkerhed. Målgruppen er både specialisten, der ønsker et overblik over emnet, samt medarbejdere med ansvar for datasikkerhed.

  • Udgivet 2020

Whitepaper Anonymisation – a practical guide

I dette whitepaper beskriver vi principperne bag anonymisering. Vi gennemgår forskellige anonymiseringsteknikker og evaluerer deres styrker og svagheder.

  • Udgivet 2020

Rapport Blockchain-potentialer

Blockchain gemmer på uanede muligheder.

Læs her, hvad blockchain kan bruges til inden for den offentlige digitale infrastruktur. Vi kommer med konkrete eksempler fra finans, sundhed, logistik ejendomshandel og elforsyning. Rapporten er udarbejdet for Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering.

  • Udgivet 2018

Formular indsendt!