The Alexandra Institute // Forretningsområder // It-sikkerhed og privacy

It-sikkerhed og privacy

Ikon for ekspertisen sikkerhed og privacy

Ekspertise

It-sikkerhed og privacy
Vi leverer en lang række ydelser inden for sikkerhed og privacy og er med til at skabe nye innovative sikkerhedsløsninger. Vores tekniske kompetencer omfatter bl.a. sikkerhed for cloud computing, Internet of Things og anvendt kryptografi, hvor vi samarbejder med førende internationale forskergrupper.

Sikre løsninger er fremtidens konkurrenceparametre

Sikkerhed er altafgørende i moderne it-systemer, hvor stort set alle enheder kan tilgås på internettet, og hvor folk har adgang til deres data og applikationer døgnet rundt på bærbare computere, tablets, mobiltelefoner etc.

It-sikkerhed har været sat på dagsordenen verden over de sidste mange år. Virksomheder, statsledere samt kendte og mindre kendte borgere må alle forholde sig til ord som SQL injektion, logging og protokoller. Vi ser også i øjeblikket en stigning i cyberkriminalitet, hvor de kriminelle også går efter økonomisk vinding. Det stiller større krav til it-sikkerheden. 

Internet of Things giver en række sikkerhedsmæssige udfordringer både i forhold til produkter, der er på nettet, og traditionel it. Desværre har en del producenter ikke taget tilstrækkelig hånd om sikkerheden i deres IoT-enheder, hvilket har givet IoT ry for at være håbløst usikkert. Kunder har fokus på IoT-sikkerhed, og det er derfor vigtigt at udvikle produkter med ordentlig sikkerhed – især hvis man ønsker at beskytte sit brand.

Også cloud giver helt nye sikkerhedsmæssige udfordringer. Mange services bliver ikke længere kørt på interne netværk, men er løsninger som kunderne tilgår via internettet. Det giver større sikkerhedsmæssige udfordringer, da en service på internettet er meget mere eksponeret.

Heldigvis er det udfordringer, som vores sikkerhedseksperter har haft styr på i mange år:

  • Vi mener, at innovative sikkerhedsløsninger kan være med til at fjerne disse bekymringer og frigøre et stort forretningsmæssigt potentiale.
  • Vi leverer en lang række ydelser inden for sikkerhed og privacy og er med til at skabe nye innovative sikkerhedsløsninger. Løsninger der reducerer bekymringer for sikkerhedsproblemer og frigør et stort forretningspotentiale, som du kan bruge i forhold til kunder, leverandører og øvrige samarbejdspartnere.
  • Vi varetager gerne hele forløbet fra afdækning til design, implementerering og evaluering. Men vi kan også bistå i et enkelt led og i netop den del af processen, hvor du og din organisation har brug for os.
     

Vi kan hjælpe dig med at løse de udfordringer, du måtte støde på med it-sikkerhed og privacy.

Kontakt
Head of Security Lab, PhD
Security Lab
+45 24 26 99 11
Profilbillede af Gert Læssøe Mikkelsen Se profil
.