Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Nize Equipment

Det er "yderst tilfredsstillende" at være digitalt robust og på forkant

NIZE Equipment har fået styrket deres IT-sikkerhed og beredskab. Virksomheden fik en risikoanalyse, systemgennemgang, og implementerede IT-retningslinjer og beredskabsplan for at beskytte sig mod cyberangreb.
NIZE Equipment forhandler og servicerer printere, cuttere og software i hele Norden. Virksomheden blev etableret i 2008 og er beliggende Odder.

Behov for at sikre sig mod IT-hændelser

NIZE Equipment oplevede et stigende krav på at blive robuste. De har bundet mange ting op på IT, hvilket kan have store konsekvenser, hvis de skulle støde på en IT-hændelse. Derfor var det vigtigt at være på forkant med potentielle kriser.  Virksomheden ønskede en risikoanalyse af IT-sikkerhed, IT-beredskabsplan og et bedre systemoverblik. 

Bedre beredte og på forkant

Ifølge Mette Meyer Thuesen, Service og IT Manager ved NIZE Equipment er de nu mere beredte og på forkant med, hvad der kan ske i fremtiden:
 
“Vi har nogle redskaber vi kan tage frem, hvis der skulle ske noget. Så det har været yderst tilfredsstillende.”
 
 

Et værdifuldt samarbejde

Indledningsvist lavede vores eksperter en total gennemgang af alle NIZE Equipments systemer. På den måde fandt de ud af, hvilke der var personfølsomme, og hvilke der var forretningskritiske.

Gennemgangen førte til implementering af en række IT-retningslinjer og en beredskabsplan, der sikrer virksomheden mod cyberangreb og IT-hændelser, og en TVO-politik, der sikrer at virksomheden lever op til de gældende krav.  

Det har været et rigtig værdifuldt samarbejde, da man får inputs fra forskellige vinkler. Inputs ude fra giver overblik og nye tanker. Det har virkelig været godt at få hjælp fra nogle, der er vant til at arbejde med området, og som kunne bidrage med ekspertise.

Service og IT Manager
NIZE Equipment

Mette Meyer Thuesen

Som en del af Modstandsdygtig.dk-projektet er der udarbejdet en video, hvor Mette Meyer Thuesen fortæller om samarbejdet og den værdi, det har haft. Se videoen herunder:

Projektet, der gør SMVerne modstandsdygtige


Modstandsdygtig har til formål at ruste danske SMV’er med internationale aktiviteter til nuværende og fremtidige kriser ved at øge virksomhedernes agilitet og robusthed.

Det sker gennem projekter, hvor virksomhederne lærer at arbejde strategisk med deres modstandsdygtighed, så de bedre kan modstå nuværende og potentielle kriser som bæredygtighedskrav, forsyningssikkerhed, energikrise, råvaremangel eller lignende.

Bliv inspireret af andre

Formular indsendt!