Overser I fejl i jeres eller andres software, der kan få fatale konsekvenser for jeres kunder?

Sidder du med ansvaret, eller er du i et team, der udvikler sikre softwareløsninger til booking- og lønsystemer eller andre webapplikationer med formularer?

Så kunne du måske være interesseret i at vide, hvordan I med et sikkerhedsreview hurtigt kan få tjekket, om jeres system er i risiko for at lække data eller blive misbrugt?

Mange af vores kunder oplever nemlig lige nu, at hackere har en øget interesse for konstant at misbruge data de kan få adgang til, mere end de som tidligere gik efter bestemte virksomheder.

Top 3 grunde til at få et sikkerhedsreview

01

Risikominimering

Sikr jeres kode mod datalæk. Find ud af om jeres kode har en fejl, som hackere kan finde og dermed trække al data. Det kan være kundedatabase eller relationer, man gerne vil holde hemmelige for konkurrenter.

02

Kundekrav

Måske skal I kunne dokumentere, at sikkerheden er i orden? Eller det giver jer en konkurrencefordel at kunne bevise, at I har styr på sikkerheden.

03

Opkvalificering

Cybersikkerhed kræver specialviden og bevågenhed, fordi metoderne ændrer sig – både angrebene og forsvaret. Vores eksperter opdaterer jeres viden. ​

Vores kunder

Høj sikkerhed giver håndfaste resultater

Vores kunder der har fået lavet et sikkerhedsreview rækker fra små og snævert specialiserede softwareudviklingshuse til store offentlige kunder. 
Ofte må vi godt nævne kunden men ikke fortælle om opgaven, der er fortrolig. 

Hvad indeholder et sikkerhedsreview?

Det kommer helt an på jeres behov. Hos os får I det, I har brug for – hverken mere eller mindre. Det kunne for eksempel være:

Hvis vi under sikkerhedsreviewet opdager risici, giver vores uvildige eksperter jer altid anbefalinger til, hvordan I kan mindske dem.

Danmarks eneste Godkendte Teknologiske Service-institut specialiseret i it

Vi er sat i verden for at give private og offentlige kunder Danmarks bedste digitaliseringsrådgivning. ​Helt uvildigt.

Vores mission er at sikre, at den nyeste forskning bliver brugt og skaber værdi. ​

Inden for cybersikkerhed ændrer ikke bare trusselscenariet sig, men også metoderne til at afværge angreb. Dem har vi været på forkant med siden 1999.​

Vores kunder siger det bedst

Vi har haft stor glæde af at få konkret hjælp gennem en sikkerhedsvurdering, for der fik vi en ekspert ud, som hjalp os i gang og gav os nogle værktøjer til at vurdere sikkerheden i vores software. Nu har vi et program, der scanner vores software for usikkerheder og andre problemer, så vi er på forkant.
HOUNÖ

Hele det her setup havde vi ikke fanget, hvis vi ikke havde haft Alexandra Instituttet med ind over.
DEIF

Andre spørgsmål?

Vi er altid klar til en snak om jeres bekymringer eller visioner – kontakt Head of Security Lab Gert Læssøe Mikkelsen på 24 26 99 11 eller gert.l.mikkelsen@alexandra.dk

Formular indsendt!