Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Sikker på, at I har styr på cybersikkerheden?
Tag et sikkerhedsreview

Cybersikker software er en specialdisciplin. Vores uvildige eksperter kan gennemgå jeres arkitektur og kode, gennemføre whitebox pen-tests og vurdere jeres generelle risiko.

Tag et sikkerhedsreview og få overblik over jeres risici og anbefalinger til, hvordan I kan mindske dem. Arbejdet med et sikkerhedsreview med jer tager 1-2 måneder og koster omkring 80.000-300.000 kr. 

Top 3 grunde til at få et sikkerhedsreview

01

Risikominimering

Et cyberangreb kan have uoverskuelige konsekvenser, både i forhold til jeres økonomi og jeres omdømme. I værste fald kan det ødelægge jeres forretning.

02

Kundekrav

Måske skal I kunne dokumentere, at sikkerheden er i orden? Det giver jer en konkurrencefordel at kunne bevise, at I har styr på sikkerheden.

03

Opkvalificering

Cybersikkerhed kræver specialviden og bevågenhed, fordi metoderne ændrer sig – både angrebene og forsvaret. Vores eksperter opdaterer jeres viden. ​

Vores kunder

Høj sikkerhed giver håndfaste resultater

Vores kunder, der har fået et sikkerhedsreview, rækker fra små og snævert specialiserede softwareudviklingshuse til store offentlige kunder. 
Ofte må vi godt nævne kunden men ikke fortælle om opgaven, der er fortrolig. 

IoT-sikkerhed er en god blanding af teknik, kultur og standarder

For DEIF, der udvikler kritisk infrastruktur i form af intelligent energistyring til vindmøller, er det ekstra vigtigt at have styr på sikkerheden. De har en strategi om være digitalt i front – også inden for cybersikkerhed. Derfor har de deltaget i et IoT-sikkerhedsforløb, hvor de har hentet værdifuld viden.

Alexandra Instituttet udfører sikkerhedstjek af cloud-baseret lønservice for Proløn

Høj sikkerhed er afgørende for cloudbaseret lønsystem

Hos ProLøn er det essentielt, at it-sikkerheden er i top i deres cloud-baserede lønservice. Et sikkerhedstjek giver ro i maven og konkurrencefordel. Vi har hjulpet med at forbedre sikkerheden og gøre det så svært som muligt at trænge ind i systemet udefra.

Hvad indeholder et sikkerhedsreview?

Det kommer helt an på jeres behov. Hos os får I det, I har brug for – hverken mere eller mindre. Det kunne for eksempel være:

Hvis vi i sikkerhedsreviewet opdager risici, giver vores uvildige eksperter jer anbefalinger til, hvordan I kan mindske dem.

Danmarks eneste Godkendte Teknologiske Service-institut specialiseret i it

Vi er sat i verden for at give private og offentlige kunder Danmarks bedste digitaliseringsrådgivning. ​Helt uvildigt.

Vores mission er at sikre, at den nyeste forskning bliver brugt og skaber værdi. ​

Inden for cybersikkerhed ændrer ikke bare trusselscenariet sig, men også metoderne til at afværge angreb. Dem har vi været på forkant med siden 1999.​

Vores kunder siger det bedst

Vi har haft stor glæde af at få konkret hjælp gennem en sikkerhedsvurdering, for der fik vi en ekspert ud, som hjalp os i gang og gav os nogle værktøjer til at vurdere sikkerheden i vores software. Nu har vi et program, der scanner vores software for usikkerheder og andre problemer, så vi er på forkant.
HOUNÖ

Hele det her setup havde vi ikke fanget, hvis vi ikke havde haft Alexandra Instituttet med ind over.
DEIF

Vi har kunnet prioritere anderledes, fordi vi fik kompetent feedback på risiko, systemudvikling og værktøjer. Jeg elsker det, når folk kan deres shit. Det betyder meget, at det var tiden værd for os.
HOEJ.DK

Andre spørgsmål?

Vi er altid klar til en snak om jeres bekymringer eller visioner – kontakt Head of Security Lab Gert Læssøe Mikkelsen på 24 26 99 11 eller gert.l.mikkelsen@alexandra.dk

Formular indsendt!