Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

ProLøn

Høj sikkerhed er afgørende for cloudbaseret lønsystem

Hos ProLøn er det essentielt, at it-sikkerheden er i top i deres cloud-baserede lønservice. Et uvildigt sikkerhedstjek giver ro i maven og konkurrencefordel.
ProLøn er blandt de fire store lønleverandører i Danmark. Virksomheden tilbyder en cloud-baseret lønservice, der bliver brugt af omkring 11.000 små og mellemstore virksomheder.

Sikkerhed er altafgørende

Kundernes data skal være i gode hænder

Det er vigtigt for virksomheden ProLøn, at it-sikkerheden er i top i deres cloud-baserede lønservice. Det gør, at kunderne har tillid til ProLøn og trygt kan vælge produktet.

Løn er et nulfejls-område. Lønnen skal være rigtig hver gang og komme til tiden. Og lønsedler indeholder mange persondata og skal ikke havne i de forkerte hænder. 

Der er store krav til fortrolighed, så at lægge lønbehandling ud af huset i en cloud-baseret service er derfor en tillidssag.

Alexandra Instituttet har hjulpet ProLøn med at forbedre sikkerheden i deres lønservice og gøre det så svært som muligt at trænge ind i systemet udefra.

Alexandra Instituttet udfører sikkerhedstjek af cloud-baseret lønservice for Proløn

et stærkt konkurrenceparameter

Troværdig service og trygge kunder

Med et uvildigt it-sikkerhedstjek signalerer ProLøn, at de tager sikkerheden alvorligt, og at kunderne roligt kan vælge at lade ProLøn lave deres løn. 

It-sikkerhedstjekket gør, at både ProLøn og deres kunder kan have ro i maven. Virksomheden kan tydeligt mærke, at bl.a. GDPR har skærpet folks bevidsthed og sat fokus på data. Det giver ProLøn en konkurrencefordel, for sikkerhedstjekket kan bruges som konkurrenceparameter over for kunderne.

Med it-sikkerhedstjekket er ProLøns service blåstemplet.

Ønskede et uvildigt sikkerhedstjek

It-sikkerheden er i top

Da ProLøn i samarbejde med to it-leverandører skulle modernisere deres digitale lønindberetningssystem, ville de sikre sig, at it-sikkerheden i den nye løsning levede op til kravene om fortrolighed. ProLøn brugte Alexandra Instituttet som uvildig rådgiver til at tjekke it-sikkerheden i den nye løsning. 

 

Finn Conradsen, Proløn

Finn Conradsen

Administrerende direktør
ProLøn
"Vi ønsker som virksomhed, at både vores kunder og vores ejere ved, at vi har gjort, hvad der er muligt for at tage hånd om sikkerheden. Skulle der ske noget, kan vi dokumentere, at det er sket, på trods af at vi har gjort alt, hvad vi kunne, for at få en sikker løsning. At vi har gjort os umage.

Vi ville gerne have uvildige tekniske sikkerhedseksperter ind og vurdere løsningen for at få deres anbefalinger.

Vi fulgte Alexandra Instituttets anbefalinger, hvorefter de tjekkede igen og lavede en endelig vurdering, som heldigvis var meget positiv."

Kan dine produkter hackes?

Det er afgørende, at kunderne kan stole på sikkerheden i dine produkter. 

Vi gennemfører et uvildigt sikkerhedsreview, hvor vi afdækker cybertruslerne og vejleder dig i at lukke eventuelle huller.  

Bliv inspireret af vores andre kunder

Sådan er andre virksomheder blevet bevidste om deres trusselsbillede og fundet svar på, hvor de skulle sætte ind for at styrke it-sikkerheden i deres løsninger:

Cybersikkerhed

Sikre løsninger
er en god forretning

Sikkerhed er altafgørende i moderne it-systemer, hvor stort set alle enheder kan tilgås på internettet, og hvor folk har adgang til deres data og applikationer døgnet rundt på bærbare computere, tablets og smartphones.

Derfor er sikre løsninger også fremtidens konkurrenceparametre. 

Det er ikke nødvendigvis et stort projekt at få it-sikkerheden i top. Ofte skal der mindre til end forventet, men det kræver at man ved, hvor stor truslen er, og hvad hackerne vil gå efter.

Formular indsendt!