Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Lyngsoe Systems

Smidig og sikker logistik på tværs af grænser

Produktsikkerheden er i højsædet hos Lyngsoe Systems. Vi har klædt virksomheden på til at håndtere sikkerheden i deres IoT-baserede logistikløsninger.
Lyngsoe Systems er blandt verdens førende virksomheder inden for logistikløsninger baseret på den nyeste teknologi. Lyngsoe Systems har mere end 3.700 installationer i 60 lande.

Sikker Logistik

Teknologien er grundlag for succes

Lyngsoe Systems er indbegrebet af en IoT-virksomhed, idet teknologien udgør en stor del af grundlaget for virksomhedens succes.

Lyngsoe Systems står bag tracking-løsninger, der ved hjælp af RFID gør det muligt spore fx pakker på et postcenter, bøger på biblioteket, bagage i lufthavnen og artikler på et hospital. Med denne teknologi kan passagererne i en lufthavn følge med i via en app, hvor langt deres bagage er.

Men de IoT-enheder, som hjælper med at løse kundernes logistiske udfordringer, er især udfordret af, at de er distribueret over et større område. Derfor har det været vigtigt for Lyngsoe Systems at få kortlagt kravene til IoT-sikkerheden.

Alexandra Instituttet bidrager til sikker logistik hos Lyngsoe Systems

Sikkerhed på den strategiske dagsorden

Sikkerhed angår hele virksomheden

Alexandra Instituttets kortlægning har givet Lyngsoe Systems flere fordele ifølge Peter Jeggesen. 

 

Kortlægning af sikkerheden

Et sikkerhedstjek har givet overblik

Lyngsoe Systems har en lang række IoT-løsninger ude i deres kunders miljøer, og det er yderst vigtigt at kunne levere optimale løsninger, der ikke forårsager sikkerhedsbrud.

Lyngsoe Systems har derfor brugt Alexandra Instituttet som uvildig rådgiver til at tjekke IoT-sikkerheden på tværs af produkter og domæner.

Peter Jeggesen

Chief Operating Officer
Lyngsoe Systems
"Vi har fået opgraderet vores udviklere og teknikere, så de er udrustet med de nyeste kompetencer inden for sikkerhed.

Vi har også fået hjælp og vejledning i at gennemføre en række risikoanalyser for at afdække sikkerhedshuller i vores produkter og løsninger.

Sidst men ikke mindst har vi kigget på en udvalgt standard, som giver mening i forhold til vores produkter. Vi er netop ved at se på, hvad der skal til for at certificere produktet. Det har været en stor hjælp for os.”

IoT-sikkerhedstjek

Alexandra Instituttet har i samarbejde med Lyngsoe Systems gennemført en række risikovurderinger på tværs af produkter og domæner.

Det har givet virksomheden stor indsigt i, hvad der sker på IoT-området, og hvad de skal fokusere på for at løse udfordringer ift. IoT-sikkerhed.

Det fik Lyngsoe Systems

  • Risikovurdering på tværs af domæner og produkter
  • Opgradering af udviklere og teknikere inden for IoT-sikkerhed
  • Vejledning i at udarbejde risikovurderinger

Bliv inspireret af vores andre kunder

Sådan har andre virksomheder fået effektiviseret forretningen og styrket sikkerheden i deres produkter:

Alexandra Instituttet udfører sikkerhedstjek af cloud-baseret lønservice for Proløn

Høj sikkerhed er afgørende for cloudbaseret lønsystem

Hos ProLøn er det essentielt, at it-sikkerheden er i top i deres cloud-baserede lønservice. Et sikkerhedstjek giver ro i maven og konkurrencefordel. Vi har hjulpet med at forbedre sikkerheden og gøre det så svært som muligt at trænge ind i systemet udefra.

Formular indsendt!