Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Clip-Lok SimPak

Nyt system effektiviserer produktionen af transportkasser

Clip-Lok SimPak har fået en prototype til ny softwareløsning, som kan mindske fejl og effektivisere produktionen af deres retur- og transportkasser.
Clip-Lok producerer retur- og engangskasser, som skræddersys efter kundens behov, så man kan optimere transporten med deraf store besparelser. Kasserne indgår i returflow, hvor de klappes sammen og sendes tilbage til kundens underleverandør. Det giver store besparelser for kunderne og er med til at reducere kundernes CO2-aftryk.

Behov for ny softwareløsning til 3D-visualisering

Clip-Lok SimPak, som er specialiseret i retur- og engangskasser, stod over for udfordringer med deres eksisterende 2D-tegningssoftware, der kører på en forældet server og kræver manuel tilpasning af tegninger i et Windows 98-system. Dette resulterer i en tidskrævende proces, der hæmmer effektiviteten og øger risikoen for fejl i produktionen af deres kasser.

Betydelig reduktion af manuelt arbejde

Det nye system giver Clip-Lok SimPak mulighed for at visualisere deres kasser i 3D og indtaste målene direkte, hvilket derefter kan sendes til deres CNC-maskiner. Selvom løsningen stadig befinder sig på prototypestadiet, betyder det en betydelig reduktion af manuelt arbejde og risikoen for fejl.

Fremadrettet forventes det, at automatiseringen vil bidrage til yderligere tidsbesparelser og potentielt lavere produktionsomkostninger, hvilket kan gøre Clip-Lok SimPaks produkter mere konkurrencedygtige på markedet.

Transformering af produktionsprocessen

Clip-Lok SimPak har gennemgået en transformering af deres produktionsproces. I et MADE Kickstartprojekt blev eksisterende systemer evalueret, og anbefalinger om overgang til webbaseret teknologi blev givet. Dette blev efterfulgt af et MADE Demonstrationsprojekt, hvor der blev udforsket mulighederne for en webbaseret løsning og implementering af 3D-visualisering.

Alexandra Instituttet bidrog med ekspertise inden for webbaserede visualiseringsløsninger, ledet af Kaspar Rosengreen Nielsen, Principal Software Architect.

Der er ingen tvivl om, at vi vil spare meget tid på de her typer kasser, hvor der ikke er meget design i det. Vi vil måske også kunne sænke priserne på kasserne. I og med at vi får noget automatisering ind, så vil vi måske kunne gøre kasserne mere attraktive for nogle kunder, som måske ellers ville vælge en papkasse.

Head of Development

Katrine Skovberg

Afprøv nye teknologier i produktionen

Samarbejdet har fundet sted i regi af MADE Kickstartprojekt og Demonstrationsprojekt. Har I også ambitioner for jeres produktion, der måske kan realiseres med ny teknologi?

Bliv inspireret af vores andre kunder

Sådan har andre virksomheder effektiviseret deres produktion med nye teknologier.

Formular indsendt!