Alexandra Instituttet A/S // Ekspertiser // Avancerede mobile løsninger

Avancerede mobile løsninger

Ekspertise

Avancerede mobile løsninger
Mange forbinder apps med underholdende mobilspil eller informationssøgning, men teknologien i smartphones og tablets rummer i virkeligheden langt flere muligheder end det, når det gælder mobile applikationer.

Er du i tvivl om, hvordan du får glæde af alt det, mobile løsninger tilbyder, eller hvordan du får viden om de seneste trends?

Vi er eksperter i mobile løsninger og dækker hele spektret fra konceptudvikling til design og implementering. Vi sikrer, at din løsning er baseret på den nyeste viden med hensyn til både interaktion og tekniske platforme. Vores kernekompetence er de skæve, avancerede, kreative, skræddersyede og forskningsbaserede løsninger.

Hvis du har en idé om, at mobile løsninger kan gavne din forretning, dit budskab eller dine kunders oplevelse, så kig forbi os. Vi hjælper dig med at koble din idé og dine mål med den bedst egnede teknologi og fornuftige forretningsmodel.

Vi kan hurtigt hjælpe dig videre med at styrke din idé og afgrænse, hvilke teknologier, der er de rigtige for dig. Også hvis du synes, du mangler viden om, hvilke teknologiske muligheder der findes og deres fordele og ulemper. Vi tilbyder at stå for hele processen fra udvikling af dit koncept, design af interaktion, grafisk design samt implementering af din mobile løsning.

Vi kan for eksempel hjælpe dig med:

Konceptudvikling

Har du en idé om et formidlingsprojekt, der gør brug af mobil teknologi, og en idé til hvad du vil have men kender ikke teknologierne? Er du usikker på, hvad der teknologisk kan lade sig gøre, eller om det er for indviklet eller for dyrt? Vores eksperter dækker hele spektret fra konceptudvikling over design og interaktion til implementation af løsningen. Det sikrer, at dit koncept er baseret på de nyeste teknologier og viden – både med hensyn til interaktion og tekniske platforme. Vi har mange års erfaring med at udvikle mobile koncepter, og vi laver systematisk konceptudvikling og design, der tager højde for jeres målgruppe og egne behov. Det afgørende for os er ikke, hvilken løsning du ender med at få, men at det er den rette løsning for dig og din målgruppe.

Design - UI og UX

Er du i tvivl om, hvordan din mobile løsning skal designes både med hensyn til grafik og interaktion? Vi hjælper dig med at udvikle det rigtige design til forskellige platforme og valgte teknologier og funktioner,  så du nemt kan komme fra Photoshop til udviklingsværktøjer. Om du ønsker at bevare din visuelle identitet eller opbygge et nyt design til et konkret koncept, kan vi hjælpe med design-guidelines. Vi har erfaring med at designe mobile koncepter og tilrettelægge dette til interaktive medier. Det sikrer, at din løsning både får en logisk struktur og navigation samt en pæn og funktionel brugergrænseflade med et fornuftigt flow.

Softwareudvikling

Din eksterne udviklingsafdeling med intern forståelse. Vi ved alt om teknologierne, der gemmer sig i de mobile enheder og den infrastruktur, der kræves, for at de kan kommunikere med omgivelserne. Hvis du har udviklet et koncept for din mobile løsning og lavet designet med os, kan vi også udvikle softwaren og realisere produktet. Har du på den anden side selv koncept og design, laver vi softwareudviklingen – vi har viden og hænder til at implementere. Vi kan fungere som din eksterne udviklingsafdeling og kan hurtigt gå ind og hjælpe dig videre. Når de mobile apps er implementeret, distribueres de i Google Play og Apple App Store. Alexandra Instituttets projektmodel tager hånd om alle aktiviteter i udviklingsfasen. Vi har også erfaring med kodereview og design af sikre løsninger, uanset om din mobilløsning er app- eller web-baseret.

Augmented reality

Augmented reality er dit digitale lag på virkeligheden. Med augmented reality og interaktiv 3D-grafik får du helt nye muligheder for at udvikle dine produkter, inddrage dine brugere og lave branding. Vi kan simulere virkeligheden på mobile platforme ved at lave den digital. Det gør vi så nøjagtigt, at det menneskelige øje ikke kan se forskel på et fotografi og et computerskabt billede. Fordelen er, at computersimulering tilbyder muligheder for at eksperimentere med design til udvikling af tidlige prototyper eller designoplæg til præsentationer.

 

Cases / Avancerede mobile løsninger

Nedenfor kan du se udvalgte cases, som vi har løst inden for Avancerede mobile løsninger

Vi skræddersyr professionelle løsninger, som passer til din målgruppe og sikrer, at du vælger den rette teknologiske løsning!

Kontakt
Principal Mobile Systems Architect, PhD
+45 40 19 45 38
Profilbillede af Frank Allan Hansen Se profil
.