Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

RETINALYZE

Algoritme screener for tidlige tegn på øjensygdomme og aflaster specialister

Ved hjælp af kunstig intelligens kan RetinaLyze finde tidlige tegn på øjensygdomme forårsaget af diabetes. Det hjælper sundhedspersonalet og gør øjenscanninger tilgængelige for flere mennesker – også i 3. verdenslande.

Skaber sammenhæng i store mængder data

RetinaLyze bruges af øjenspecialister til at finde tegn på følgesygdomme af diabetes. Virksomheden bag RetinaLyze ønskede at få mere ud af deres data og udnytte de nyeste muligheder inden for kunstig intelligens.
 
Vores eksperter har hjulpet med at videreudvikle produktet vha. automatisk billedanalyse og deep learning. Det betyder, at RetinaLyze kan finde flere stadier af diabetiske øjensygdomme og gør, at sundhedspersonalet kan arbejde mere effektivt, og flere mennesker kan få hjælp.  
 

Kan reducere belastningen på specialiseret sundhedspersonale

Virksomheden kan nu tilbyde deres kunder et stykke software som gør det mere tilgængeligt at screene en masse mennesker og mere tilgængeligt at udføre screeningerne.

RetinaLyze-systemet kombinerer hastigheden og effektiviteten af kunstig intelligens med vejledningen og støtten fra telemedicin for at sænke omkostningerne ved øjenscreening. Det gør det muligt at tilbyde behandling til patienter over hele verden til overskuelige omkostninger.

Softwaren kan anvendes i 3. verdenslande af personer, der måske kun har fået et weekendkursus i, hvordan man bruger den.
Belastningen på specialiseret sundhedspersonale kan således reduceres markant.

Screener for øjensygdomme sikkert og effektivt

RetinaLyze System fik forbedret deres algoritme til automatisk billedanalyse, der kan udpege de patienter, som kræver udredning og undersøgelse af en øjenlæge.

Teknologien gør det muligt for øjenfagligt personale at udføre sikre og lette øjenscreeninger og derved øge tilgængeligheden af øjenscreeninger for offentligheden.

Samtidig fik de prøvet en masse ideer til nye produkter af og inspiration til, hvilken vej de skal udvikle sig. De har fået en AI-værktøjskasse, som de kan benytte i forbindelse med deres fremtidige AI-løsninger.

Ganesh Ram

Kommerciel direktør
”Samarbejdet har været fantastisk i den forstand, at vi havde en kæmpe mængde data, som vi ikke havde noget potentiale til. Alexandra Instituttet har haft en enorm forståelse for vores forretning og været i stand til at sætte sig ind i vores domæne og har hjulpet os med at finde ud, hvilket potentiale og forretningsmuligheder, der har været med denne store mængde data.”

E-bog

Kom godt i gang med kunstig intelligens!

Kunstig intelligens er et helt vidunderligt værktøj, som kan løfte din virksomhed til nye højder.

E-bogen giver dig 24 siders komprimeret viden om, hvilken forskel kunstig intelligens kan gøre.

Hør Ganesh Ram fortælle, hvad de fik ud af samarbejdet med os:

I samarbejde med Alexandra Instituttet har RetinaLyze fået en værktøjskasse inden for kunstig intelligens samt ideer til nye produkter og funktionaliteter. RetinaLyze fik en løsning baseret på kunstig intelligens, avanceret billedbehandling, intelligent billedanalyse og maskinlæring.
 I løsningen indgik endvidere træning af algoritmer til automatisk detektering af øjensygdomme
.​

FAKTA

Samarbejdet er foregået i regi af projektet Innovativ Brug af Big Data, som er finansieret af den Europæiske Fond for Regionaludvikling og Region Midtjylland.

 

Inspiration fra vores andre kunder

Sådan har andre virksomheder effektiviseret deres forretning med kunstig intelligens:

Robotrådgiver sparer tid og penge for Topdanmark

Topdanmark har fået udviklet en robotrådgiver, der kan assistere taksatoren i sit arbejde med at vurdere bilskaders omfang og pris. Det sparer tid i sagsbehandlingen til glæde for både kunder og værksted.

KUNSTIG INTELLIGENS

En intelligent forretning er en god forretning

Har I et ønske om at udnytte ressourcerne bedre? At tilføje kunstig intelligens til din nuværende forretning er ofte et spørgsmål om at udnytte de ressourcer I allerede har, bedst muligt. At tilføje en ny teknologi betyder ikke nødvendigvis en omvæltning af jeres nuværende setup. Men det kan betyde en smartere fordeling af arbejdskraft, penge og service. Kort fortalt: Det du altid har gjort, bare smartere.

Formular indsendt!