
Animerede bevægelser bliver virkelighedstro med ny teknologi
IO Interactive har fået hjælp til at gøre deres computerspil mere virkelighedstro med datadrevet animation.
For døve og hørehæmmede udgør tegnsprog stadig den gængse metode, når de vil kommunikere med omverdenen. Dette gør dem afhængige af en omgangskreds, der kender tegnsprog, eller af at kunne få tolkehjælp, når de skal kommunikere med virksomheder eller det offentlige.
Konsekvensen er, at døve ofte falder uden for arbejdsmarkedets rammer. Tal viser, at kun 38 procent af døve mellem 15 og 66 år dagligt tager på job. En af de største udfordringer er kommunikationen med ikke-døve kollegaer, og med kun få tolketimer til rådighed er det svært at deltage i det uformelle fællesskab på en arbejdsplads.
Det vil Sign2me ændre på med en app, der i realtid oversætter tegnsprog ved hjælp af kunstig intelligens, og dermed letter kommunikationen mellem døve og ikke-døve.
Tegnsprog er lige så personligt som udtalelsen af ord. Den måde, vi hver især kommunikerer på, repræsenterer, hvordan vi tænker, og hvem vi er. Sign2me er en personlig app, der tilpasser sig den enkeltes tegnsprog og tegn. Hvis du for eksempel bruger kælenavne, kan du tilføje dem til appen. Som man fodrer computeren med eksempler på tegnsprog og tale, giver man den data, så den med tiden forbedrer sig selv.
Har I et ønske om at udnytte ressourcerne bedre?
At tilføje kunstig intelligens til din nuværende forretning er ofte et spørgsmål om at udnytte de ressourcer, I allerede har, bedst muligt.
At tilføje en ny teknologi betyder ikke nødvendigvis en omvæltning af jeres nuværende setup. Men det kan betyde en smartere fordeling af arbejdskraft, penge og service. Kort fortalt: Det du altid har gjort, bare smartere.
Tegnsprog bruges over hele verden. Men præcis ligesom sprog varierer tegnsprog fra land til land. Sign2me tror på lige kommunikation for alle, og derfor vil appen kunne downloades på forskellige sprog. Man kan tilføje ekstra sprog til appen, hvis man for eksempel skal ud at rejse. På den måde vil tegnsprogsbrugere over hele verden kunne interagere.
Læs om hvordan andre har brugt computergrafik og -simulering i deres forretning:
IO Interactive har fået hjælp til at gøre deres computerspil mere virkelighedstro med datadrevet animation.
En kirurgisk simulator giver ørekiruger en unik mulighed for at træne og eksperimentere med forskellige teknikker, inden de skal operere på levende mennesker.
Ny app gør det muligt at se 3D-modeller i augmented reality ude på byggepladsen eller inde ved skrivebordet
I tvivl om hvordan du kommer videre, og hvem du skal kontakte? Eller ønsker du en uforpligtende snak om dine digitale muligheder?
Skriv til os her.
Vi svarer tilbage inden for 24 timer.
Vil du hellere ringe, kan du fange os på 70 27 70 12.
Ⓒ 2023 - Alexandra Instituttet A/S
CVR Nr. 24 21 33 66