Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Baden-Jensen A/S

Digitaliseret lagerstyring forbedrer produktionsprocessen

Ved at digitalisere deres lagerstyring har Baden-Jensen ikke kun forbedret deres interne processer, men også skabt en bedre kundeoplevelse.
Baden-Jensen A/S, en familieejet autolak-virksomhed grundlagt i 1945, har i mange år leveret innovative IT-løsninger til at optimere lagerstyring for deres kunder.

Baggrund

Virksomheden ønskede at forbedre både kundeoplevelsen og deres egen produktionsproces ved at digitalisere flowet fra webshoppen gennem produktionen og lageret til kunderne. Dette omfattede især styringen af halvfabrikata og dyre komponenter, som kræver præcis lagerstyring.

Martin Baden-Jensen
Foto: Baden-Jensen

Udfordringer

En af de største udfordringer var at finde et ERP-system, der kunne håndtere deres specifikke behov. Autolak blandes af mange forskellige og dyre komponenter, så systemet skulle kunne holde styr på restmængder i åbnede bøtter og effektivisere hele processen.

Gennem et kickstartprojekt hos produktionsklyngen MADE fik Baden-Jensen hjælp fra vores ekspert Torben Blach, som gav virksomheden værdifuld sparring og indsigt i, hvilke specifikationer og systemer de skulle kigge efter.

“Torben hjalp os med at afklare, hvad vi skulle tage højde for i den kommende digitaliseringsproces. Det var rigtig god sparring og en væsentlig brik til, hvordan vi kommer videre,” fortæller Martin Baden-Jensen.

Resultat

Torben Blach hjalp Baden-Jensen med at få et overblik over de forskellige standardsystemer på markedet, samt deres fordele og ulemper. Han sørgede for, at virksomheden vidste, hvad de skulle være opmærksomme på ved tilpasning af systemerne til deres specifikke behov.

“Som mange andre produktionsvirksomheder er Baden-Jensen utroligt dygtige inden for deres specialisering,” siger Torben Blach. “Det kan være svært at vælge de rigtige digitale teknologier, men med den rette vejledning kan man finde løsninger, der både er økonomiske og effektive.”

“Sammen med Torben Blach fra Alexandra Instituttet satte vi gang i et forløb, hvor vi skulle koble automatiseringen sammen med ERP-systemet. Torben kom udefra og stillede de rigtige spørgsmål, vi fik hjælp til at tegne processerne og vi fik hjælp til mapping af disse.

Vi har fået lavet en tegning, som vi tog med til vores ERP-implementeringspartner med ordene: Det er det her, som vi gerne vil have, vi skal have nøjagtig det system, som passer til os. Det var vi aldrig selv kommet frem til, og Torben fortjener en masse kredit for samarbejdet”.

CEO

Martin Baden-Jensen

MADE arbejder for at fremme produktion i Danmark gennem forskning, innovation og uddannelse. Kickstartprojekter er rettet mod SMV’er, der gerne vil have en forsmag på, hvordan de gennem MADE kan få hjælp til at udvikle nye løsninger og implementere nye teknologier.

Bliv inspireret af vores andre kunder

Sådan har andre fået forbedret deres forretning ved at digitalisere

Ubiqisense forbedrer bygningsanvendelse med AI

Med hjælp fra vores eksperter har Ubiqisense fået forfinet deres innovative løsning til at optimere pladsudnyttelsen i bygninger. Ved at implementere avancerede AI-teknologier har Ubiqisense forbedret deres sensorer markant, hvilket har resulteret i øget præcision og effektivitet.

Formular indsendt!