Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

FTFa

Automatisk sortering af emails kan spare et årsværk

A-kassen FTFa har fået lavet en PoC inden for kunstig intelligens for at finde ud af, om de kunne sortere henvendelser fra deres medlemmer automatisk. Det bruger de mere end ét årsværk på om året, og udover at være dyrt, er det et drænende og kedeligt arbejde, der kun kan laves af dygtige mennesker.

FTFa er en a-kasse, som yder målrettet rådgivning om arbejdsliv, faglighed og a-kassespørgsmål. A-kassen har ca. 150.000 medlemmer.

UDFORDRINGEN

En tidskrævende proces

Gennem de sidste 10 år har FTFa arbejdet intensivt på at automatisere, så de kan frigive ressourcer til de komplekse sager, der kræver menneskelig behandling. De står konkret med den udfordring, at de bruger mange årsværk på at besvare beskeder, som deres medlemmer skriver til dem. De bruger alene et årsværk bare på sortere og omfordele post. De har lavet et proof of concept sammen med os for at finde ud af hvor langt de kan komme med hjælp fra AI-teknologien, som den ser ud i dag.

det får du

Proof of Concept

Et Proof of Concept er en solid test af, om jeres idé fungerer efter hensigten, både i forhold til teknologi, brugere og det forretningsmæssige.

I kan bruge et Proof of Concept til at:

  • Validere jeres idé på en omkostnings- og tidseffektiv måde
  • Få vist idéens potentiale, og at den teknisk kan lade sig gøre
  • Teste mulige løsninger og scenarier
  • Overbevise interessenter eller beslutningstagere om at investere i ideen
  • Afklare forestående risici eller tekniske udfordringer
  • Få et solidt grundlag for hurtigt at kunne tage stilling til et større investerings-/udviklingsforløb.

Automatisering af manuelle processer

Øger effektiviteten uden at løbe stærkere

FTFa’s medlemmer vælger en kategori – efterløn, dagpenge, sygedagpenge – og den mest brugte kategori overhovedet er ’øvrige’.

Når de analyserer beskederne, er rigtig meget enslydende, og kun cirka 1/3 af dem kræver en individuel tilgang. Derfor ønsker de at få afprøvet, hvor langt de kan komme med automatiseringen.

Peter Meleschko

IT-chef
FTFa
"Initielt ville vi bare have afklaring: Er teknologien moden nok til produktion og drift? Er det en god idé at kaste yderligere ressourcer efter noget?

Undervejs fandt vi ud af, at alene omfordelingen af beskederne fra medlemmerne koster os et helt årsværk. Så der er ret meget at hente på at automatisere postmesterfunktionen – den er der rigtig meget musik i."

Inspiration fra vores andre kunder

Sådan har andre virksomheder effektiviseret deres produkt med ny teknologi:

Robotrådgiver sparer tid og penge for Topdanmark

Topdanmark har fået udviklet en robotrådgiver, der kan assistere taksatoren i sit arbejde med at vurdere bilskaders omfang og pris. Det sparer tid i sagsbehandlingen til glæde for både kunder og værksted.

Formular indsendt!