DIGITALE AMBITIONER med Banebrydende teknologi

Søger I en uvildig it-rådgiver og -udvikler?

Som Godkendt Teknologisk Service-institut med fokus på it bringer vi jer foran digitalt med uvildig rådgivning og skræddersyede digitale løsninger.

Vores rådgivning og softwareudvikling er baseret på forskning og brugerinddragelse, så den er både nyskabende og valideret.

I bliver ikke låst fast på teknologier, produkter eller leverandører.  Vi udvikler jeres løsning, så den løser jeres udfordring og gavner jeres forretning.

3 grunde til at vores kunder vælger at digitalisere med os

  • De kan effektivisere og spare penge

  • De ønsker at fastholde nuværende kunder og øge omsætningen med bedre produkter og services

  • De får nye kunder, fordi de opnår en konkurrencefordel eller når nye markeder

it-rådgivning

Vælg den rette digitale løsning 

Vores uvildige rådgivning gør jer I stand til at vælge de rigtige løsninger eller leverandører, der bringer jer videre, både digitalt og forretningsmæssigt. Vi har ingen henvisningsaftaler eller favoriserede produkter.

it-udvikling

Få hjælp til udvikling af digitale løsninger

Vi kan hjælpe med at udvikle jeres digitale løsning. I sidder måske med ideen men mangler et hold til at eksekvere den for jer. Eller I er løbet ind i en teknologisk udfordring. I bestemmer, hvor meget vi skal hjælpe.

Et it-projekt er meget mere end teknologi

Når digitale løsninger ikke understøtter slutbrugerne, kan det være kostbart og give forsinkelser. Vi hjælper dig med at involvere slutbrugerne – og fordelene kan mærkes på bundlinjen.

Vi er din garanti for, at teknologi, mennesker og forretning spiller sammen. For vi tænker altid alle tre ind i jeres it-løsninger.

Vores forskningsprojekter er samtidig med til at garantere jer, at vi har den forskningsfaglige dybde, som kræves for at rådgive omkring digitale teknologier og services. Bliv klogere på vores forskningssamarbejde her.

hvilket forretningsområde søger I?

Det her er værktøjskassen, der kan genkende mønstre, forudsige udfald og automatisere processer​. Kunstig intelligens (AI) er teknologien, der kan fortælle dig hvordan du får mest muligt med færrest mulige ressourcer.
 

Visualisering og billedanalyse har en lang række anvendelser inden for bl.a. undervisning, konstruktion, medicin, kultur, kommunikation, oplevelse og computerspil. Brug os som strategisk samarbejdspartner inden for de svære datalogiske problemer i computer vision.

Læs mere om forretningsmuligheder med computer grafik.

Bæredygtighed er et altafgørende konkurrenceparameter. Det er en løftestang til en lukrativ forretning og til et endnu bedre klima. Gå ikke glip af det grønne digitale potentiale.

Læs mere om forretningsmulighederne med grøn omstilling.

Luk hullet for hackere men åben for mulighederne med data. Cybersikkerhed er altafgørende i digitale løsninger. Vi kan rådgive jer på strategisk niveau og helt ned til detaljer i jeres kode. Også om de standarder, der findes og de, der er på vej.

Læs mere om forretningsmulighederne med Cybersikkerhed

Flere og flere ting er nu koblet på Internettet. Arbejder din virksomhed med produktion, infrastruktur, energi, medicin og sundhed, bygninger og facility management eller transport, så påvirker Internet of Things - IoT - jeres forretning.

Læs mere om IoT og smarte produkter i din forretning

Nye velfærdsteknologiske løsninger kan kun give en gevinst, hvis de kan spille sammen. Hvis de understøtter den daglige drift. Og hvis der er plads til agilitet og innovation i både it-løsningerne og projekterne omkring dem.

Læs mere om forretningsmuligheder inden for digital sundhed.

Med Alexandra Instituttet tilfører I jeres it-projekt erfaring fra vores mange R&D-aktiviteter. Det kan eksempelvis være adgang til kode og komponenter, vi har udviklet.

I får adgang til vores viden om teknologier og metoder, der er foran på markedet, og som vi har testet. Det sparer udviklingstimer.

Sammen rykker vi grænsen for, hvad der er teknologisk muligt. Og vi holder løsningerne på den rigtige side af, hvad der er etisk ansvarligt og sikkerhedsmæssigt i top.

"Det rigtige teknologiske valg kan give jer store forretningsmæssige
gevinster

“Danske virksomheder skal have de bedste forudsætninger for at vækste deres forretning, og vi tror på, at digitalisering er den absolut største driver.

Digital transformation kan betyde store forretningsmæssige gevinster for jeres organisation. Både økonomisk, organisatorisk og bæredygtigt.

Hos os får I hjælp til at digitalisere. Det kan være automatisering af processer, nye måder at bruge data på eller hjælp til at udvikle innovative, it-baserede produkter og services, der er afgørende for dansk vækst og velfærd.”

Niels Husted Kjær
Chief Executive Officer
Book et indledende møde

Vi er sat i verden for at få den nyeste it-forskning ud i de danske virksomheder,  så den omsættes til vækst.

Vores produkt er den viden, vi har genereret gennem virksomhedssamarbejde og internationale it-forskningsprojekter siden 1999.

Brug vores erfaring og viden til at udvikle den rigtige løsning og kom #forandigitalt.

Vi kan ikke sige det bedre

Vores kunder siger det bedst

Hold dig klogere

Besøg bloggen

Se alle nyheder

Gå ikke glip af teknologiens fremskridt

Få vores guldkorn direkte i din indbakke eller feed

Du kan altid tage kontakt

I tvivl om hvordan du kommer videre, og hvem du skal kontakte? Skriv til os her. Vi vender tilbage inden for 24 timer.

Formular indsendt!

Formularen er indsendt!