Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

AI-sprogteknologi

Lad AI udføre arbejdet med at skrive, læse og lytte

Tænk, hvis I havde en AI-assistent, der forstod jer og jeres arbejde og både kunne høre efter, læse, skrive og svare fornuftigt på godt dansk! Vores AI-eksperter hjælper jer på vej.

Gode grunde til at gå i gang

Spar ressourcer

Kunstig intelligens kan hjælpe jer med at finde, gennemlæse og skrive dokumenter, mails, m.m. Det sparer tid og penge.

God til gentagelser

AI kan udføre de samme opgaver igen og igen i meget længere tid end mennesker og i en mere konsistent kvalitet.

Dansk mester

Som Godkendt Teknologisk Service-institut er det vores mission at udvikle de bedste taledatasæt og sprogmodeller til dansk.

referencer

Sådan har vi hjulpet andre

Vi lærer AI at mestre sproget. Især dansk.

Vi hjælper jer med at få kunstig intelligens til at forstå tekst og tale og til at læse, skrive, svare og handle fornuftigt i jeres kontekst.

Udover at rådgive og udvikle skræddersyede løsninger for jer kan vi også opkvalificere jer gennem foredrag, workshops og work-along-projekter.

For eksempel kan vi vise jeres AI-specialister, hvordan I kan teste, validere og opnå bedre resultater med bestemte datasæt, modeller og guides.

Typisk ser processen sådan ud:

Vi kommer besøger jeres organisation for at forstå jeres processer og afholder en scopingworkshop, hvor vi sammen ser på jeres datakilder og data og fastlægger opgavens formål og omfang.

I giver os adgang til de data, der er relevante for opgaven. Vi analyserer dem kvalitativt, statistisk og ved hjælp af maskinlæring og visualiserer vores resultater for jer i en rapport med anbefalinger.

På en opfølgende workshop præsenterer vi vores løsning. Sammen beslutter vi, hvordan løsningen bedst kan udrulles og forankres hos jer, så den kan skabe værdi for organisationen og menneskene i den. I bestemmer selv, i hvilket omfang vi skal hjælpe jer med implementeringen.

”Samarbejdet med Alexandra Instituttet har været et af de mest øjenåbnende samarbejder, vi nogensinde har haft.

Vi har ikke selv mulighed for at forske, men området rykker sig hurtigt, så det har været fantastisk at kunne få eksperterne fra Alexandra til at se på en specifik udfordring og hjælpe os med at løse den."

Sammen finder vi en løsning

Som Godkendt Teknologisk Service-institut er vi sat i verden for at hjælpe jer med at træffe de bedste teknologivalg. Og for at udvikle løsninger til jer, hvis det, I har brug for, ikke findes endnu.

Hos os kan I få alt fra tests og rådgivning til digitalisering af komplekse processer og udvikling af nye produkter.

Inspiration

6 maj 2024

Nyt konsortium sætter fart på danske sprogmodeller

3 apr 2024

Tillid er afgørende, når man arbejder med ChatGPT og andre sprogmodeller

5 mar 2024

Kan AI finde arkivets guldkorn?

10 okt 2022

AI fanger aggressivt sprog for DR

Formular indsendt!