Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Forskning og innovation

Få ny viden og ny teknologi, så I kan fremtidssikre forretningen

Vores samarbejde tager altid udgangspunkt i jeres problemstillinger – både dem, I oplever nu, og dem, I forventer er på vej.

Formålet med vores F&I-projekter er at bringe forskningsbaseret viden i anvendelse og udvikle nye teknologiske services. Derfor indgår samarbejde mellem virksomheder og forskningsmiljøerne som et centralt element i de fleste projekter.

Et F&I-projekt kan være interessant for jer, hvis I ønsker at:

01

nytænke og videreudvikle jeres produkter og processer.

02

afprøve ideer og ny teknologi og udvikle prototyper.

03

få ny viden og kompetenceløft op til et nyt R&D-tiltag.

Få støtte til innovation

Stærke videnspartnere

Vi kan tilføre jeres F&I-projekt kompetencer, koder og komponenter, fordi vores specialister arbejder tæt sammen med verdensklasse it-forskningsmiljøer på samtlige danske universiteter og internationalt.

Vi er nemlig partner i det nationale digitale forskningscenter DIREC – et samarbejde mellem Alexandra Instituttet og alle datalogiske institutter på landets universiteter.

Vi er en aktiv del af de danske innovationsklynger og samarbejder med: Clean, Copenhagen Fintech, We build Denmark, Energy Cluster Denmark, Lifestyle & Design Cluster, Danish Sound Cluster, MADE – Manufacturing Academy of Denmark, Vision Denmark, CenSec, Odense Robotics, DigitalLead, Food & Bio Cluster Denmark, Danish Life Science Cluster. 

Vi er et af Danmarks syv Godkendte Teknologiske Service-institutter og har et stærkt partnerskab på tværs af alle institutterne og i EU.

Aktiv i det danske innovationssystem

"Havde Alexandra Instituttet ikke været indblandet, havde det ikke været en succes. Instituttet er det tandhjul, som passer ind mellem universiteter og virksomheder. Uden det kan der være en lille kløft imellem, for tempoet er helt forskelligt på universiteter og i erhvervslivet, og vi taler ikke altid samme sprog."

Alexander Larsen

Udviklingsingeniør
grundfos-logo

Brancher og teknologier, vi hjælper med at nyudvikle

Vi er i altid i gang med en række nye forsknings- og innovationsprojekter. De bliver finansieret af private og offentlige fonde som Digital Europe, Erhvervsstyrelsen, Horizon Europe, Industriens Fond, Innovationsfonden og ikke mindst GTS-institutternes egne resultatkontrakter.  

Kontakt os

Hør os om mulighederne for at samarbejde

JesperRosleff_800px-wide

JESPER ROSLEFF
BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER

jesper.rosleff@alexandra.dk
+45 20 85 90 20

Formular indsendt!