Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Boost bæredygtigheden og bundlinjen samtidig

Vi er med i Afkobling 2030, et projekt for ambitiøse danske produktionsvirksomheder, der ønsker at arbejde med bæredygtig omstilling og reducere deres klima- og miljøudledninger i Scope 1, 2 og 3.

Når digitalisering løfter bæredygtigheden

Vi hjælper organisationer med at blive mere bæredygtige ved hjælp af data og digitale teknologier som kunstig intelligens, maskinlæring, deep learning, visual computing, IoT, m.m. Det fænomen kaldes ”digitainability”, og det har vores Director of Digital Sustainability Trine Plambech skrevet en del om:

Digitainability: Digitalisering og bæredygtighed hænger sammen

Som Godkendt Teknologisk Service-institut gør vi jer i stand til selv at bruge digitale teknologier og innovationsprocesser til at gøre deres produktion mere effektiv og bæredygtig. Vi viser, hvordan I kan involvere leverandører, kunder og medarbejdere i jeres bæredygtige omstilling. 

Tag fat i Trine og hør, hvordan I kommer i gang

Trine Plambech
Director of Digital Sustainability Insights
trine.plambech@alexandra.dk
+45 30 23 66 22

Vi har gjort det før: omstilling, omstilling og atter omstilling 

De kompetencer og metoder, der får organisationer til at lykkes med digitalisering, kan også bruges i den grønne omstilling: Vores eksperter hjælper organisationer med at afdække adfærd og dynamikker og skabe forandring med bæredygtig strategi og ledelse.  

Fordi vi i årtier har arbejdet med vores kunders digitale transformation, har vi et solidt udgangspunkt for at gøre jer i stand til at arbejde med bæredygtig omstilling, så I kan afkoble værdi og vækst fra belastningen af klima og miljø. 

Specialiserede Labs i Afkobling 2030 

Gennem specialiserede ‘labs’ hjælper vi virksomheder med at udvikle og teste bæredygtige løsninger via 1:1 ekspertrådgivning, adgang til nye netværk, kompetenceudvikling og helt konkrete værktøjer til at omstille store dele af virksomhederne i en bæredygtig retning. Programmet tilpasses løbende jeres behov og de nye udfordringer, I støder på undervejs i forløbet. 

Lab for Bæredygtig strategi og ledelse

At lede bæredygtige transformationsprocesser kræver ny viden og en innovativ tilgang til ledelse, strategi og forretningsudvikling. I dette lab giver vi jer de nødvendige kompetencer og konkrete værktøjer til at lede strategiske transformationsprocesser og skabe engagement og involvering på tværs af kunder, medarbejdere og værdikæde.  Vores ledelseseksperter giver dig kompetencer og værktøjer til at lede forandringsprocesser og skabe opbakning på tværs af kunder, medarbejdere og forsyningskæder.
Læs mere her

Ekspert-tjek: Digitaliserings- og bæredygtighedspotentialer

I kan også starte et andet sted, hvis I er usikre på, hvordan I kan løfte både jeres forretning og bæredygtighed med digitale teknologier. I en kort workshop med vores bæredygtighedseksperter hjælper vi jer med at identificere, hvor det giver bedst mening at sætte ind.
Læs mere om ekspert-tjekket

Om projektet Afkobling 2030

Afkobling 2030 er finansieret af Industriens Fond. I Afkobling 2030 stiller vi med et hold af eksperter med bred og dyb viden inden for bæredygtig produktion, cirkulær økonomi, innovation og forretningsudvikling. Programmet er udviklet og støttet af Industriens Fond og partnerne i projektet er Alexandra Instituttet, Dandy Business Park, Dansk Design Center, FORCE Technology, Industriens Fond, Teknologisk Institut og Trekantomraadet. 

Læs mere om projektet:

Nyt program sætter mere end 4.000 produktionsvirksomheder i gang med den bæredygtige omstilling

Afkobling 2030

Formular indsendt!