Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

sundhed hjemme

Gør behandlingen bedre med borgernes egne data

Vi støtter jer med specialviden om opsamling af 24/7-data, national sundhedsinfrastruktur og internationale standarder, så I kan udvikle sikre og brugervenlige løsninger. 

Gode grunde til at gå i gang

Skræddersyet

For at sikre at løsningen kan tilpasses lokale arbejdsgange og kan integreres med eksisterende systemer, arbejder vi altid tæt sammen med kunde og brugere.

Lynudrulning

Vi kan fremskynde implementeringen af jeres telemedicinske løsning, så I kan imødekomme specifikke behov eller udfordringer hurtigt.

Hurtigere helbredt

Behandling i eget hjem er ikke kun en økonomisk fordelagtigt; det øger patientens trivsel og medfører ofte en signifikant hurtigere helbredelse og rehabilitering.

referencer

Sådan har vi hjulpet andre

Telemedicin og borgerskabte data

Wearables, sensorer, måleapparater og patientrapporterede oplysninger (PRO) gør, at sundhedsvæsenet kan rykke helt tæt på borgerens hverdag.

Vi hjælper kommuner, hospitaler og IT-leverandører med at:

  • Opsamle og behandle borgeres sundhedsdata etisk og effektivt
  • Sikre sammenhæng mellem nationale og lokale datainfrastrukturer
  • Integrere medicinsk udstyr og de nyeste wearable teknologier
  • Vise PRO, så de supplerer andre måleresultater
  • Arbejde i overensstemmelse med internationale standarder

Sammen med jer udvikler og udruller vi sundhedsløsninger, der sætter borgeren i centrum.

Typisk ser processen sådan ud:

Vi indleder altid vores samarbejde med at forstå hvad I ønsker af få ud af vores samarbejde. Derfor starter vi altid med en dialog om jeres om behov og den effekt I ønsker at få.

 

Vi holder en workshop sammen, hvor vi udfolder og efterfølgende samler op på jeres behov og den effekt, I ønsker at opnå.

På baggrund af workshoppen laver vi et første forslag til hvad vores samarbejde kan bestå i. Det kunne være et løsnings- eller designforslag eller en plan for yderligere behovsafdækning frem mod at kunne lave et løsningsforslag

I beslutter om vi skal tage næste skridt og gå videre med opgaven sammen

Vi går i gang med arbejdet sammen med jer og planlægger sammen de aktiviteter som vores fælles projekt kommer til at omhandle.

Opdag det digitale potentiale

Digitale teknologier rykker sundhedsvæsenet tættere på borgerne og løfter kvaliteten for alle.

Lad jer inspirere af det, der allerede muligt. Og det, som venter lige om hjørnet.

"En af vores udfordringer er, at vi bevæger os på kanten af, hvad der teknisk kan lade sig gøre. Det, vi har lavet nu, kunne ikke lade sig gøre, da vi fik ideen. Her har teknologien været med os. Det har været en kæmpe fordel at samarbejde med en partner som Alexandra Instituttet, som er up-to-date med, hvad der er af teknologier. "

Sign2me logo

Få adgang til ny digital teknologi med os

Hos os kan I afprøve jeres ideer og dugfriske teknologier uden at skulle satse stort: Sammen afdækker vi, hvilket potentiale de nyeste digitale teknologier har for jer, og hjælper jer godt fra start. 

Formular indsendt!