Telemedicinsk løsning hjælper borgere med KOL
Vi har udviklet og vedligeholder en telemedicinsk løsning til borgere med KOL for de danske regioner og kommuner i samarbejde med it-virksomheden Trifork.
Vi støtter jer med specialviden om opsamling af 24/7-data, national sundhedsinfrastruktur og internationale standarder, så I kan udvikle sikre og brugervenlige løsninger.
For at sikre at løsningen kan tilpasses lokale arbejdsgange og kan integreres med eksisterende systemer, arbejder vi altid tæt sammen med kunde og brugere.
Vi kan fremskynde implementeringen af jeres telemedicinske løsning, så I kan imødekomme specifikke behov eller udfordringer hurtigt.
Behandling i eget hjem er ikke kun en økonomisk fordelagtigt; det øger patientens trivsel og medfører ofte en signifikant hurtigere helbredelse og rehabilitering.
Vi har udviklet og vedligeholder en telemedicinsk løsning til borgere med KOL for de danske regioner og kommuner i samarbejde med it-virksomheden Trifork.
Appen Diapplo tilbyder værktøjer til at beregne kulhydrater og insulin. Målet er at gøre unge diabetikere mere selvhjulpne ved hjælp af viden og understøtte dem i en livsstil, som mindsker risikoen for senskader.
Sammen med Center for Familieudvikling og Aarhus Universitet har vi udviklet voresparforhold.dk. Formålet er at kunne arbejde forebyggende med familiernes trivsel i stedet for først at gribe ind, når alvorlige hændelser er sket.
Wearables, sensorer, måleapparater og patientrapporterede oplysninger (PRO) gør, at sundhedsvæsenet kan rykke helt tæt på borgerens hverdag.
Vi hjælper kommuner, hospitaler og IT-leverandører med at:
Sammen med jer udvikler og udruller vi sundhedsløsninger, der sætter borgeren i centrum.
Vi indleder altid vores samarbejde med at forstå hvad I ønsker af få ud af vores samarbejde. Derfor starter vi altid med en dialog om jeres om behov og den effekt I ønsker at få.
Vi holder en workshop sammen, hvor vi udfolder og efterfølgende samler op på jeres behov og den effekt, I ønsker at opnå.
På baggrund af workshoppen laver vi et første forslag til hvad vores samarbejde kan bestå i. Det kunne være et løsnings- eller designforslag eller en plan for yderligere behovsafdækning frem mod at kunne lave et løsningsforslag
I beslutter om vi skal tage næste skridt og gå videre med opgaven sammen
Vi går i gang med arbejdet sammen med jer og planlægger sammen de aktiviteter som vores fælles projekt kommer til at omhandle.
Digitale teknologier rykker sundhedsvæsenet tættere på borgerne og løfter kvaliteten for alle.
Lad jer inspirere af det, der allerede muligt. Og det, som venter lige om hjørnet.
"En af vores udfordringer er, at vi bevæger os på kanten af, hvad der teknisk kan lade sig gøre. Det, vi har lavet nu, kunne ikke lade sig gøre, da vi fik ideen. Her har teknologien været med os. Det har været en kæmpe fordel at samarbejde med en partner som Alexandra Instituttet, som er up-to-date med, hvad der er af teknologier. "
Brian Klindrup
Ⓒ 2024 - Alexandra Instituttet A/S
CVR Nr. 24 21 33 66