Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

IT-ekspertise

Hjælp til at udvikle og udrulle sundheds-it

Vores eksperter inden for sundheds-it rådgiver om alt fra sikkerheds-certificeringer og national sundhedsinfrastruktur til kommunikations- og datastandarder. 

Gode grunde til at gå i gang

Del data nemt

Vores eksperter sikrer, at data fra jeres løsninger let kan blive tilgængelige for klinikere i deres fagsystemer og for borgere på Sundhed.dk eller i Min Læge.

Foran på sikkerhed

Kan I indfri jeres kunders forventninger i et skarpt konkurrencefelt? Vi hjælper jer med at højne datasikkerheden og gardere jeres kunder mod cyberangreb. 

Styr på reglerne

De stigende regulatoriske krav til sundheds-it er en udfordring for mange. Vores eksperter hjælper jer med at opfylde love og regler – både de nuværende og dem, der er på vej.

Lad dig inspirere

Fem ekspertråd om digital sundhed

Selvom der er en stigende tro på, at ny teknologi kan fremtidssikre sundhedsvæsenet, er der også betydelige udfordringer i forbindelse med implementering og værdiskabelsen i praksis. Hvordan skal det løses?

Læs mere »

Rådgivning om sundheds-it

Vi er godkendt af Uddannelses- og Forskningsministeriet og har ingen henvisningsaftaler eller favoriserede produkter. Til gengæld har vi rigets førende eksperter inden for it-standarder og sundhedsteknologi. 

Vores specialister hjælper jer med: 

  • Certificering inden for cyber- og IoT-sikkerhed m.m.
  • Kommunikations- og datastandarder som HL7 FHIR og IEEE 11073
  • National sundhedsinfrastruktur

Vi bistår med uvildig rådgivning og hjælper jer med at finde de bedste løsninger på markedet og implementere dem med succes. 

Typisk ser processen sådan ud:

Vi indleder altid vores samarbejde med at forstå hvad I ønsker af få ud af vores samarbejde. Derfor starter vi altid med en dialog om jeres om behov og den effekt I ønsker at få.

 

Vi holder en workshop sammen, hvor vi udfolder og efterfølgende samler op på jeres behov og den effekt, I ønsker at opnå.

På baggrund af workshoppen laver vi et første forslag til hvad vores samarbejde kan bestå i. Det kunne være et løsnings- eller designforslag eller en plan for yderligere behovsafdækning frem mod at kunne lave et løsningsforslag

I beslutter om vi skal tage næste skridt og gå videre med opgaven sammen

Vi går i gang med arbejdet sammen med jer og planlægger sammen de aktiviteter som vores fælles projekt kommer til at omhandle.

Opdag det digitale potentiale

Digitale teknologier rykker sundhedsvæsenet tættere på borgerne og løfter kvaliteten for alle.

Lad jer inspirere af det, der allerede muligt. Og det, som venter lige om hjørnet.

"Trifork og Alexandra Instituttet udgør et kraftcenter af kompetencer. Tillid er kernen i vores partnerskab. Vi arbejder agilt sammen som ét team, og det har vist, at det giver unikke løsninger".

Få adgang til ny digital teknologi med os

Hos os kan I afprøve jeres ideer og dugfriske teknologier uden at skulle satse stort: Sammen afdækker vi, hvilket potentiale de nyeste digitale teknologier har for jer, og hjælper jer godt fra start. 

Formular indsendt!