Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Alexandra Instituttet styrker ledelsen med to markante profiler

Vi styrker ledelsen med to stærke profiler. Morten Spanner Christiansen og Ronnie Siegumfeldt Andersen indtræder i vores management og får ansvar for hhv. kommerciel aktivitet og HR. Med de nye profiler ønsker vi at styrke danske virksomheders konkurrenceevne og imødekomme den øgede efterspørgsel efter digitale kompetencer.

Det er to stærke profiler, der sætter sig til lederbordet med CEO Niels Husted Kjær og CSO Martin Møller i marts. Ronnie med ansvar for HR og Morten som CCO med ansvar for vores kommercielle aktiviteter.

Ifølge Niels Husted Kjær har begge profiler præcis det, der skal til for, at vi kan imødekomme den stigende efterspørgsel efter vores kompetencer indenfor digitalisering og it:

– Vi oplever, at markedets behov for vores kompetencer stiger i takt med en øget digitalisering. Virksomhederne efterspørger dybt faglige it-kompetencer for at forblive konkurrencedygtige. For at imødekomme virksomhedernes behov styrker vi det kommercielle ben af vores forretning med tilføjelse af Morten Spanner i management teamet. Samtidig øger vi det interne fokus på moderne ledelse af vores medarbejdere, der er fundamentet for vores succes. Med tilføjelse af Ronnie Siegumfeldt ønsker vi at sætte yderligere fokus på motivation og samtidig tiltrække fremtidens talenter til Alexandra, siger Niels Husted Kjær.

De senere år har vi oplevet vækst og økonomisk stabilitet takket være en unik kombination af dyb faglig ekspertise inden for AI, brugerinddragelse og cybersikkerhed. Kompetencer, der følger samfundets og markedets efterspørgsel, og som er yderst aktuelle selv efter det 25 års-jubilæum, som vi fejrer til sommer.

– Vi er det eneste GTS-institut funderet i it-forskning og digitalisering, hvilket forpligter. Vi har arbejdet hårdt for at blive kendt og brugt af virksomheder i hele landet, og vi lykkedes med vores strategi. Vi er blevet en større organisation, og den vækst kræver fokus på god ledelse og konstant udvikling med vores mange kunder, siger Niels.

Mød vores nye leder af People and Culture: Ronnie Siegumfeldt Andersen
Ronnie, der fra februar sidder i stolen som Chief People and Culture Officer, er optaget af trivsel og motivation hos den enkelte medarbejder og leder. Mennesker har været omdrejningspunktet for hele hans karriere, og nu skal han med fokus på HR lave det, han brænder allermest for: At skabe vækst og værdi med udgangspunkt i hele mennesker.

– Jeg er uddannet sygeplejerske, og det er nok lidt atypisk i forhold til det, jeg laver i dag. Og så alligevel. Mekanismerne er de samme, om du skal hjælpe nogen med at ændre vaner ved at tabe sig, eller om medarbejdere skal ændre arbejdsgange i en virksomhed, siger han.

Ronnie har baggrund fra strategi og forandringsledelse som konsulent og har de seneste to år været med til at skalere Verdo Energy Systems.

– Jeg overtog HR-ansvaret, hvor virksomheden havde 79 ansatte, hvor de i dag er over 170. Vi gik fra 0 kr. projektomsætning til sidste års resultat på 450 mio. i omsætning, så kommerciel skalering er jeg vant til, siger han.

Læs hele profilen her: Jeg er meget ligetil. Ærlig og ordentlig. Ikke så kompliceret i virkeligheden

Mød vores nye CCO: Morten Spanner Christiansen
Fra 1. marts hedder vores CCO Morten Spanner Christiansen. Han trives blandt dybt faglige kolleger og ambitiøse kunder, og hans opgave bliver netop at forene dem i nye projekter.

For ham er det vigtigt at skabe sammenhæng i organisationen ved at se forsknings- og forretningsspor sammen. Og her er intern dialog og produktudvikling med kunderne en vigtig faktor.

– Vi skal forstå, hvad kunderne efterspørger, og hvad der kan gøre en forskel for dem. Forretningsudvikling sker ikke i PowerPoint eller i et Excel-ark men i tæt dialog mellem kunder, samarbejdspartnere og os. Vores specialister skal stille it-ekspertise til rådighed for kunder og kolleger, så vi sammen kan identificere nye banebrydende projekter, der kan give øget konkurrenceevne hos danske virksomheder. Det samarbejde ser jeg frem til at blive en del af, siger Morten.

Morten har en baggrund fra virksomheder som KPMG, KMD og Mover Systems og har de sidste 12 år arbejdet inden for it-branchen. Han har haft ansvaret for komplekse entrepriseløsninger lige fra salg, udvikling, support og leverance, hvor dyb faglig ekspertise skal bringes i spil. En baggrund, der giver et godt fundament for de opgaver, der venter ham hos os.

Læs hele profilen: Magien opstår i mødet mellem kunder og kolleger

Del dette:

Formular indsendt!