Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Få afklaring på 30 min.

Kan jeres forretnings-udfordringer løses med AI ?

Genkender I et af følgende scenarier?

  1. I har en idé til at bruge AI i jeres virksomhed, men I ved ikke, hvordan I kommer videre og realiserer værdien.
  2. I ved, at der er guld at hente ved at bruge AI men er i tvivl om, hvordan I kommer i gang, og hvor potentialet er størst for jer.

Lige nu kan I booke et uforpligtende 1:1 sparringsmøde med os, hvor vi kan vende AI-mulighederne – uden beregning.

Book din tid med Jesper i kalenderen herunder.

Andre, vi har hjulpet med at udnytte AI-fordelene

Udnyt at du kan få adgang til super dygtige eksperter på området, som kan skabe værdi for dig. Vi er ikke fageksperter på de her teknologier, men Alexandra Instituttets specialister har hurtigt sat os ind i fordele og ulemper ved de forskellige valg baseret på, hvor vi vil hen.

Samarbejdet har været fantastisk i den forstand, at vi havde en kæmpe mængde data, som vi ikke havde noget potentiale til. Alexandra Instituttet har haft en enorm forståelse for vores forretning og været i stand til at sætte sig ind i vores domæne og har hjulpet os med at finde ud, hvilket potentiale og forretningsmuligheder, der har været med denne store mængde data.

Vi har ikke kunnet ønske os et bedre samarbejde. Der har været meget frem og tilbage med at finde den rette linse, de rette indstillinger og de rette data. Men Alexandra Instituttet har hele vejen igennem været en virkelig god samarbejdspartner og fået os til at bevare optimismen omkring teknologien, selv når vi har syntes, at det så umuligt ud.

Samarbejdet med Alexandra Instituttet har været et af de mest øjenåbnende samarbejder, vi nogensinde har haft. Vi har ikke selv mulighed for at forske, men området rykker sig hurtigt, så det har været fantastisk at kunne få eksperterne fra Alexandra til at se på en specifik udfordring og hjælpe os med at løse den.

Jesper har arbejdet med et væld af AI-cases indenfor mange forskellige brancher og forskelligartede problemstillinger. Derfor har Jesper et solidt fundament for at kunne afklare både forretningsmæssige og tekniske spørgsmål.

+ 45 20 85 90 20
jesper.rosleff@alexandra.dk

Jesper Rosleff

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er formålet med det gratis afklaringsmøde?

Formålet med mødet er at forstå din virksomheds specifikke behov og udfordringer og give en indledende vurdering af, hvordan AI kan bidrage til at løse dem.

Alle virksomheder eller organisationer, der har et ønske om at få afdækket AI-potentialet i deres virksomhed.

Mødet er ideelt for beslutningstagere i virksomheden, herunder ledere og teknikere, som er interesserede i at udforske AI’s potentiale.

Vi tilbyder lige nu 30 min. helt uden beregning, så det eneste, du skal investere, er din tid. 
Har du herefter fået blod på tanden, kan du investere i et mere uddybende potentialetjek, der sætter fokus på lige netop jeres forretning.

Til denne indledende afdækning snakker du med vores dygtige kollega, Jesper, der har været rådgiver på flere cases, hvor business casen har givet payback på under 2 måneder, og hvor investeringen har været af en betydelig størrelse.

Dette indledende møde er online, og vi mødes til en uforpligtende snak via Teams.

Uanset om du har en idé eller ej, så kan vi hjælpe dig med videre mod at udnytte AI-potentialet.

Se os som din uvildige og upartiske sparringspartner, der kun har interesse i din succes.
Derudover er AI (kunstig intelligens) vores hjemmebane med praktisk erfaring fra langt over 100 AI-løsninger.

Har du spørgsmål eller brug for mere information? Tøv ikke med at kontakte os. Vi er her for at hjælpe dig på din AI-rejse.

Formular indsendt!