Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

AI PÅ KONTORET

Få hjælp til at dokumentere med AI

Kunstig intelligens kan aflaste og spare administrative arbejdstimer ved at støtte en lang række forskellige dokumentations-, informations- og kommunikationsopgaver.

Gode grunde til at gå i gang

Spar ressourcer

Når I anvender kunstig intelligens til at støtte jeres administrative processer, sparer I tid. Det kan mærkes på bundlinjen.

Løft kvaliteten

En kunstig intelligens bliver aldrig træt. Samtidig giver den ensartede proces med AI ofte jeres arbejde et kvalitetsmæssigt løft.

Få tid til det vigtige

Vi ser, at kliniske medarbejdere oplever, at kunstig intelligens hjælper dem i hverdagen og giver dem mere tid til det kliniske arbejde.

Lad dig inspirere

App understøtter nydanske SOSUer

Samfundet har hårdt brug for SOSU-assistenter, men frafaldet blandt elever med migrantbaggrund er stort. Det skyldes udfordringer som dokumentation og det talte sprog. En læringsunderstøttende app, som rummer denne sproghjælp, er nu i test blandt SOSU-elever og -praktikvejledere. Deres feedback skal sikre, at appen gør mest mulig gavn.

Læs mere »

Effektivisering af dokumentation

Kunstig intelligens er et stærkt værktøj til at automatisere en lang række administrative opgaver.

Vi udvikler dansk sprogteknologi, så sundhedspersonerne f.eks. kan diktere journaler og anden tekst direkte med høj genkendelighed.

Vi skaber procesunderstøttende værktøjer, der gør kvalitetssikring og compliance lettere. F.eks. ved at præsentere relevante artikler, procedurer og andet materiale, som er tilpasset den aktuelle arbejdssituation, eller ved at forbedre arbejdsgange, så dataunderstøttede opgaver kan automatiseres.

Typisk ser processen sådan ud:

Vi indleder altid vores samarbejde med at forstå hvad I ønsker af få ud af vores samarbejde. Derfor starter vi altid med en dialog om jeres om behov og den effekt I ønsker at få.

 

Vi holder en workshop sammen, hvor vi udfolder og efterfølgende samler op på jeres behov og den effekt, I ønsker at opnå.

På baggrund af workshoppen laver vi et første forslag til hvad vores samarbejde kan bestå i. Det kunne være et løsnings- eller designforslag eller en plan for yderligere behovsafdækning frem mod at kunne lave et løsningsforslag

I beslutter om vi skal tage næste skridt og gå videre med opgaven sammen

Vi går i gang med arbejdet sammen med jer og planlægger sammen de aktiviteter som vores fælles projekt kommer til at omhandle.

Opdag det digitale potentiale

Digitale teknologier rykker sundhedsvæsenet tættere på borgerne og løfter kvaliteten for alle.

Lad jer inspirere af det, der allerede muligt. Og det, som venter lige om hjørnet.

"Generelt er dokumentation en kæmpestor opgave, og det gælder især i det offentlige, så hvis vi gerne vil have 10.000 flere varme hænder i 2030, kunne det være smart, hvis man kunne omdanne alle de eksisterende varme hænder. Og her er taleteknologi et oplagt valg. Men for at vi kan gøre det, er vi nødt til at lægge fundamentet og infrastrukturen for taleteknologien."

Få adgang til ny digital teknologi med os

Hos os kan I afprøve jeres ideer og dugfriske teknologier uden at skulle satse stort: Sammen afdækker vi, hvilket potentiale de nyeste digitale teknologier har for jer, og hjælper jer godt fra start. 

Formular indsendt!