Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

AI i klinikken

Få hjælp til diagnoser og behandlingsvalg

Kunstig intelligens kan analysere kliniske data og støtte jer, når I skal stille diagnoser og vælge behandling. Sammen udvikler vi løsninger, så I får fuldt udbytte af teknologien. 

Gode grunde til at gå i gang

Kortere processer

Når I bruger kunstig intelligens til diagnostik, analyser og beslutningsstøtte, forkorter I både diagnostiske og kliniske processer betragteligt.

Bedre resultater

Vi ser ofte, at klinikere opnår bedre resultater, når de udvider deres sundhedsfaglige værktøjskasse med kunstig intellligens.  

Gavner patienten

AI højner sikkerheden for patienterne, der tit oplever, at de hurtigere får svar på prøver, og at deres behandling og helbredelse forløber mere effektivt. 

referencer

Sådan har vi hjulpet andre

App skal hjælpe patienter efter knæoperation

Aalborg Universitetshospital ønskede at opspore komplikationer tidligere og undgå overflødige kontroller efter en knæoperation, et kunstigt knæ eller en benforlængelse. Vi har udviklet en app, som skal gøre det let for patient og sundhedsteam at følge med i patientens bevægelsesmønstre, humør og smerter.

Læs mere »

Diagnostik og beslutningsstøtte

AI kan hjælpe jer med at overskue mange, komplekse informationer, fx i forbindelse med multimorbiditet.  

Vi hjælper med at udvikle AI-værktøjer, der f.eks. kan bruges til: 

  • Risikoscoring, prædiktion og beslutningsstøtte baseret på kliniske data
  • Analyse af tidsserier og bioelektriske signaler
  • Emotionsanalyse af videosamtaler
  • Analyse af foto, video og scanninger
  • Analyse af bevægelsesmønstre ifm. bl.a. genoptræning 

Under udviklingen tester og tilretter vi løbende værktøjerne i tæt samarbejde med klinikerne. 

Typisk ser processen sådan ud:

Vi indleder altid vores samarbejde med at forstå hvad I ønsker af få ud af vores samarbejde. Derfor starter vi altid med en dialog om jeres om behov og den effekt I ønsker at få.

 

Vi holder en workshop sammen, hvor vi udfolder og efterfølgende samler op på jeres behov og den effekt, I ønsker at opnå.

På baggrund af workshoppen laver vi et første forslag til hvad vores samarbejde kan bestå i. Det kunne være et løsnings- eller designforslag eller en plan for yderligere behovsafdækning frem mod at kunne lave et løsningsforslag

I beslutter om vi skal tage næste skridt og gå videre med opgaven sammen

Vi går i gang med arbejdet sammen med jer og planlægger sammen de aktiviteter som vores fælles projekt kommer til at omhandle.

Opdag det digitale potentiale

Digitale teknologier rykker sundhedsvæsenet tættere på borgerne og løfter kvaliteten for alle.

Lad jer inspirere af det, der allerede muligt. Og det, som venter lige om hjørnet.

"Alexandra Instituttet har haft en enorm forståelse for vores forretning og har hjulpet os med at finde ud, hvilket potentiale og forretningsmuligheder, der har været med denne store mængde data."

Få adgang til ny digital teknologi med os

Hos os kan I afprøve jeres ideer og dugfriske teknologier uden at skulle satse stort: Sammen afdækker vi, hvilket potentiale de nyeste digitale teknologier har for jer, og hjælper jer godt fra start. 

Formular indsendt!