Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Almennyttigt forsknings- og udviklingshus

Vi er sat i verden for at sikre at den nyeste it-forskning kommer helt ud i erhvervslivet og det offentlige og skaber værdi. Vores opgave er at hjælpe organisationer med avancerede, effektive, sikre og innovative it-løsninger.

Som almennyttig virksomhed investerer vi hele vores overskud i ny forskning til gavn for samfundet. Det skaber spændende arbejdspladser og fremtidssikre digitale løsninger.  

100 eksperter under ét tag

Uanset hvad vi udvikler, skal teknologien, brugerne og økonomien spille sammen. Derfor spænder vores medarbejdere fra alle afskygninger af it-specialister til antropologer, designere og forretningsudviklere, der dagligt arbejder sammen.

Det betyder, at du får sat det rigtige team af specialister, der samarbejder fra dag ét. Og kan kalde flere til, hvis vi mangler dem. 
Forskningsfaglig dybde

Vores specialister fordeler deres tid på forskningsprojekter, hvor de samarbejder med verdensklasse forskningsmiljøer og konsulentopgaver. Vi er derfor de første til at høre om de nyeste teknologier og bruger dagligt vores viden til at udvikle fremtidssikre, digitale teknologier og services og give vores kunder uvildig rådgivning.

Godkendt Teknologisk Service-institut

Vi er et af Danmarks syv GTS-institutter og er godkendt af Uddannelses- og Forskningsministeriet til at omsætte den nyeste viden til vækst og velfærd. Det gør vi bl.a. gennem forskning og formidling af ny viden og teknologi.

Vi blev dannet i 1999 og er det eneste GTS-institut specialiseret i it og digitalisering.GTS-institutterne hjælper danske organisationer med at blive frontløbere. Vores ydelser sælges på almindelige markedsvilkår.

Læs om GTS her

 

Vores mission, vision og værdier

Vores mission er:

at skabe værdi gennem forankring af it-forskning i danske virksomheder.

med visionen om:

at vi sammen skaber fremtidens digitale Danmark.

Nyskabende

Vi er foran markedet. Vi stræber efter at skabe banebrydende værdi for virksomheder og samfund.

Anvendt forskning

Vi er fagligt helt i front. Vi samarbejder med de stærkeste it-forskningsmiljøer, og vores kompetencer, metoder, værktøjer og teknologier er baseret på seneste forskning.

Tværfaglig

Vi skaber værdi gennem digitale teknologier, brugere og forretning. Vi sikrer værdiskabelse med det stærkeste hold til opgaven.

Uvildig

Vi optræder neutralt og tillidsskabende. Vi er uafhængige og kan derfor rådgive med kunden i centrum.

Ordentlig

Vi prioriterer ordentlighed – både i det vi gør, og det vi siger. Vi gør en ære i at arbejde professionelt, optræde retfærdigt og overholde vores aftaler.

Formular indsendt!