KUNDE

Sønderborg Multikulturhus

type

Fysisk installation

vi har leveret

Konceptudvikling, indholdsproduktion, teknisk projektledelse

Når interaktion formidler viden på en underholdende måde

Sønderborg Multikulturhus ønskede at tilrække nye brugergrupper og øge interaktionen med borgerne ved hjælp af digital formidling

I udstillingen vises brugergenereret indhold inde fra huset om Sønderborg, men også ude fra verden, hvor der skabes et evigt foranderligt net af små, kuraterede oplevelser og viden, der samtidig danner basis for den dynamiske iscenesættelse af selve huset.

Vinderdesign

Vi vandt konkurrencen om inventarprojektet til Sønderborg Multikulturhus, der ligger på den mest centrale placering ved Alssund i Sønderborg og er en vigtig del af den nye byplan, der er tegnet af den amerikanske stjernearkitekt Frank Gehry der bl.a. også har stået for Guggenheim museet i Bilbao.

Hele 86 speciallavede lysstrenge sætter stemningen i kulturhuset. Mønstre og farver kunne styres med iPad.

tillokkende trækplaster

Gå på opdagelse på tværs af tidsaldre

På de 20 sammenhængende skærme kan man gå på opdagelse på tværs af tidsaldre. Al indholdet på Alssundvæggen er lavet af Obscura og Alexandra Instituttet. Via en betjeningspult kan brugerne navigere rundt på et kort over Alssund og læse historiske fakta om området. Her gives der også adgang til Sønderborgs Kommuneplan via kort og punktnedslag med informationer.

I kulturhusets hjerte finder man den smukke mini amfiscene, hvor der med lys, form og niveauer er plads til fordybelse i lydlandskaber.

Vil du høre mere om, hvordan meningsfuld, intuitiv og fængende interaktion kan formidle jeres budskab?

Du kan altid tage kontakt

I tvivl om hvordan du kommer videre, og hvem du skal kontakte? Skriv til os her. Vi vender tilbage inden for 24 timer.

Formular indsendt!

Formularen er indsendt!