Alexandra Instituttet A/S // Om os // Medarbejdere // Peter Trier Mikkelsen

Peter Trier Mikkelsen

Kort fortalt: Oprindelig er jeg musiker, men kunne ikke få arbejde ... Så derfor læste jeg datalogi.

Min uddannelsemæssige baggrund er, at jeg har en diplomeksamen fra Musikkonservatoriet i klassisk guitar, og desuden er jeg kandidat fra Aarhus Universitet, hvor jeg har læst datalogi og matematik.

Jeg har arbejdet på forskellige musikskoler, hvor jeg underviste i guitarspil, og mens jeg læste datalogi var jeg ansat på CAVI (Center for Avanceret Visualisering og Interaktion) som studenterprogrammør.

Jeg har været ansat på Alexandra Instituttet siden jeg blev færdig i februar 2007.

Lego Digital Designer: Rendering engine.

SAW (smoke and water) (working title!) som er et program der ved hjælp af grafikprocessoren kan lave realistiske renderinger af røg og vand, samt andre volumetriske fænomener.

VES (the visible ear simulator) eller på dansk øreprojektet. Er et forskningsamarbejde med Rigshospitalet, hvor vi laver en kirurgisk træningssimulator til borekirurgi. 

Innogate: Her eksperimenteres med interaktiv ray tracing.

DUL (Digital Urban Living): Her har vi lavet bl.a. avanceret kamera tracking.

Desuden har vi i DUL-regi lavet en iPhone-applikation "Klimatrends".

Jeg er programmør og har igennem flere år arbejdet med udvikling primært inden for realtidsgrafik og volume rendering. Det seneste år har mit fokus været på arbejde med renderingsteknikker der typisk har været for langsomme til interaktivt arbejde, men v.h.a parallel-processorer er det muligt at accelerere beregninger der før tog timer og dage, til nu kun at vare få milisekunder.

Sprog: Primært C / C++, Cg, glsl, Cuda.

Kontakt
Principal Computer Graphics Engineer
+45 28 74 54 46
Åbogade 34, 8200 Aarhus N
Nygaard bygningen, 3. etage lokale 305
Links
Arrangementer