book en it-konsulent

Kom i mål med dit it-projekt

Føler I jer begrænset af standardsoftware? Og ønsker I at finde ud af, hvor langt I kan komme med jeres it-projekt ved at tilføje digital teknologi fra den øverste hylde?
VI VED, hvilke teknologier fungerer bedst til hvilke formål. Og vi har værktøjerne til at forstå jeres organisation, og hvordan mennesker, teknologi og forretning spiller sammen, så vi kan sikre, at jeres it-projekt ikke kommer på afveje. 

Vi hjælper jer med at finde den rette it-løsning til jeres udfordring. Og hvis den ikke findes på markedet, skræddersyr vi den til jer. Uanset, om der skal købes ind eller udvikles nyt, inddrager vi brugerne i jeres organisation, fordi de spiller en afgørende rolle for it-projektets succes. I får derfor udviklet den it-løsning, I reelt skal bruge.  

Book en uvildig it-konsulent
Book en uvildig it-konsulent
Book en uvildig it-konsulent

Som Godkendt Teknisk Service-institut er det vores mission at give jer uvildig rådgivning. Derfor har vi ingen henvisningsaftaler eller standardprodukter, og vi binder jer ikke til længerevarende konsulentaftaler, der gør jer afhængige af os. F.eks. kan I få IP-rettighederne, hvis vi til det udvikler software til jer.  

"Vi sparer selv ca. 20% designtid."

"

Jim Koldborg

CIO
PASCHAL Danmark A/S

“Hurtig adgang til eksperthjælp hos Alexandra Instituttet fik os hurtigt videre og frem til den ”rigtige” visionære løsning! Projekterne er meget succesfulde, vores løsning virker rent lavpraktisk hos vores kunder, der sparer ca. 4-5% tid. Vi sparer selv ca. 20% designtid.”

Universitetssamarbejde sikrer de bedste it-konsulenter

Vores itkonsulenter bruger halvdelen af deres tid i it-forskningsprojekter i verdensklasse it-forskningsmiljøer i Tel Aviv, Zürich, Aarhus, København, Aalborg og på DTU.

Resten af tiden arbejder vi med at rulle teknologien ud i danske organisationer. Det gør os i stand til tilføre jeres it-projekt mangeårig erfaring, softwarekoder og komponenter, vi allerede har udviklet og testet

Det betyder også også, at jeres it-projekt kommer på forkant med udviklingen, samtidig med at I sparer udviklingstimer, for vi ved, hvad der virker og sikrer en genvej til målet med de nyeste teknologier.

"Vi har kunnet se lidt ind i fremtiden..."

BrianKlindrup-Sign2me-Alexandra-Instituttet

"

Sign2me

Brian Klindrup

“Vi bevæger os på kanten af, hvad der teknisk kan lade sig gøre. Det vi har lavet nu, kunne ikke lade sig gøre, da vi fik ideen. Det har været en kæmpe fordel at samarbejde med en partner som Alexandra Instituttet, som er up-to-date med, hvad der er af teknologier. Det har gjort, at vi har kunnet se lidt ind i fremtiden, og se, at der er nogle understøttende teknologier på vej, som gør, at vi kan komme i mål.”

Udover fordelene ved vores forskningsbaserede rådgivning og udvikling vælger vores kunder os af følgende to grunde:

I skal ikke købe et standardprodukt, da vi ikke har henvisningsaftaler med andre leverandører. I får rådgivning og softwareudvikling baseret på jeres behov og ikke et favoriseret produkt.  

I undgår vendor lock-in hos os, for vi binder jer ikke til længerevarende konsulentaftaler eller et system, I bliver afhængig af, fordi det er svært at udskifte. F.eks. har I mulighed for at få IP-rettighederne til det udviklede software.  

"Løftede mit firma fra 20 til 60 procent”

Kristian Birch Pedersen

"

CEO // Exigo A/S

Kristian Birch Pedersen

“Vtrækker på ekstern viden fra Alexandra Instituttet. De har high-end specialister, der kan give sparring ift. avancerede systemer. Det giver ro i maven at samarbejde med Alexandra Instituttet, fordi vi ved, at det bringer os på rette vej. Samarbejdet løftede mit firma fra ”20 til 60 procent” og gjorde en afgørende forskel. 

Vi fik professionel hjælp til at finde ud af, hvad vi ville, og vi fik løftet projektet, så det kunne gå direkte ind i vores forretningsmodel: at levere konsulentydelser til bygherrer og entreprenører. Vi fik udviklet en prototype, og vi fandt også en testcase på et sygehusprojekt.”

Sådan er det at være kunde hos os

Som kunde hos os indgår I i et individuelt forløb. For at sikre, at vi er det rigtige match, indleder vi altid med et rådgivningsmøde.

I møder en af vores eksperter. Vi afdækker, hvilke behov I har, og hvad I vil opnå. Efter første rådgivningsmøde har I retning på opgaven – både teknisk og økonomisk.

  • Er det et banalt problem, som bare kræver, at vi efterfølgende sender et tilbud? 
  • Har I behov for rådgivning, før I får et tilbud, er der disse muligheder: 
    • Er der brug at undersøge forskellige muligheder, udvikler vi en prototype (Minimum Viable Product), inden vi kender det endelige løsningskoncept.
    • Er vi nødt til at identificere mulige projekter sammen og prioritere mellem dem, laver vi et idekatalog med en række strategiske anbefalinger og estimat, som I kan betragte som et ledelsesoplæg. 

Som en del af vores vurdering kigger vi også på, om der er nogle fonde eller offentlige tilskudsordninger, der kan være med til at finansiere dit projekt.

Er vi ikke bedste match for jer, trækker vi en samarbejdspartner ind, eller henviser jer til en anden. Vi vil kun have kunder, der har lyst til at være her.

Som en del af vores vurdering kigger vi også på, om der er nogle fonde eller offentlige tilskudsordninger, der kan være med til at finansiere dit projekt.

Er vi ikke bedste match for jer, trækker vi en samarbejdspartner ind, eller henviser jer til en anden. Vi vil kun have kunder, der har lyst til at være her.

Brug os fleksibelt efter behov

Når vi indgår et samarbejde, tilpasser vi forløbet individuelt, så det matcher jeres behov. Typisk samarbejder vi med vores kunder på disse to måder:

1. // Vi er jeres eksterne it-afdeling

Vi laver stort set det hele. I kan overlade alt fra analyse, ideudvikling til udvikling og implementering til os. Vi skal bare vide, hvem der er tovholder for jer og jeres processer.

2. // Vi deltager ad hoc i projektet

I inddrager os, når der er behov for en specifik kompetence i en periode. I er selv godt dækket ind men har brug for at trække på vores it-konsulenter, afhængig af rådgivningstype og projektets fase.

Træk på vores it-konsulenters viden i hele landet

Vi har samlet omkring 80 tværfaglige konsulenter i både Aarhus og København med forskellige spidskompetencer. Du finder både sikkerhedskonsulenter, softwareudviklere, softwarearkitekter, programmører og digital forretningsudviklere. 

Et it-projekt er både forretnings- og organisationsudvikling med en stærkt teknologisk komponent. Når opgaven kræver det, kan vi derfor trække på vores etnografer, som kan rådgive om, hvad der sker, når man begynder at blande teknologi med virksomhedskultur. På den måde slipper I for mislykket implementering.  

book en it-konsulent

Book et uforpligtende rådgivningsmøde

Vi dækker projekter i hele landet fra vores hovedsæde i Aarhus og København.

Du kan altid tage kontakt

I tvivl om hvordan du kommer videre, og hvem du skal kontakte? Skriv til os her. Vi vender tilbage inden for 24 timer.

Formular indsendt!

Formularen er indsendt!