Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Hjælp til implementering

Byg bro mellem brugerne og teknologien

Ved at få brugerne i tale hjælper vi jer med at skabe, vælge og implementere teknologi med succes. Vi afdækker deres behov og skaber ejerskab og motivation for løsningen.

Gode grunde til at gå i gang

For det offentlige

Som kommune eller region har I brug for at vælge den rigtige løsning og få eksisterende løsninger hurtigt og godt implementeret. Vi afdækker brugernes behov og får jer i mål.

For leverandøren

Vi hjælper jer med at navigere mellem personale, borger og pårørende. Og vi undersøger produkters anvendelse i praksis, så I kan forbedre dem eller udvikle nyt.

For brugeren

Hvordan skaber man ejerskab og motivation for nye løsninger? Vi interviewer nøglemedarbejdere og får brugerne til at generere ideer og dele erfaringer, så alle får succes.

REFERENCE

Involvering af medarbejdere gør det lettere at indføre velfærdsteknologi

Vores antropologer har hjulpet medarbejdere og ledelse i Favrskov Kommunes social- og sundhedsområde i at understøtte værdiskabelse, implementering og drift af ny velfærdsteknologi.

Brugerne og teknologien

Uanset om I sælger, køber eller allerede ejer velfærdsteknologi, hjælper vi jer med at forstå og aktivere brugerne. Brugerindsigter giver nemlig både bedre løsninger og bedre implementering.

Vi hjælper jer med at implementere og skalere sundhedsløsninger ved at give jer indsigter i brugernes behov og samspil med teknologien, samtidig med at vi stiller skarpt på organisationernes behov for effekt og det pres, de ofte er under.

Fordi vi arbejder tæt sammen med jer og jeres brugere, kan vi rådgive jer om præcist de emner, I har behov for at få belyst, og give jer indsigter i de mønstre, vi afdækker.

Typisk ser processen sådan ud:

Vi indleder altid vores samarbejde med at forstå hvad I ønsker af få ud af vores samarbejde. Derfor starter vi altid med en dialog om jeres om behov og den effekt I ønsker at få.

 

Vi holder en workshop sammen, hvor vi udfolder og efterfølgende samler op på jeres behov og den effekt, I ønsker at opnå.

På baggrund af workshoppen laver vi et første forslag til hvad vores samarbejde kan bestå i. Det kunne være et løsnings- eller designforslag eller en plan for yderligere behovsafdækning frem mod at kunne lave et løsningsforslag

I beslutter om vi skal tage næste skridt og gå videre med opgaven sammen

Vi går i gang med arbejdet sammen med jer og planlægger sammen de aktiviteter som vores fælles projekt kommer til at omhandle.

Opdag det digitale potentiale

Digitale teknologier rykker sundhedsvæsenet tættere på borgerne og løfter kvaliteten for alle.

Lad jer inspirere af det, der allerede muligt. Og det, som venter lige om hjørnet.

"Guldet ligger nogle gange i detaljen og i det helt praksisnære, og det er antropologerne fra Alexandra Instituttet rigtig gode til at få øje på."

Få adgang til ny digital teknologi med os

Hos os kan I afprøve jeres ideer og dugfriske teknologier uden at skulle satse stort: Sammen afdækker vi, hvilket potentiale de nyeste digitale teknologier har for jer, og hjælper jer godt fra start. 

Formular indsendt!