Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Initiativkatalog

Er I omstillingsanførere?

Er I omstillings-anførere?

Bliv inspireret til at nå 2030-måletTi produktionsvirksomheder deler ud af deres erfaringer om, hvordan de  er kommet godt i gang med digitalisering og bæredygtighed.

Vi har samlet historierne i dette magasin, der skal inspirere jeres produktionsvirksomhed til at blive omstillingsanfører.

Mennesker engageres af historier mere end af fakta

En datadrevet bæredygtig omstilling af produktionsindustrien er ikke bare en nødvendighed, hvis vi skal reducere CO2-udledningen med 70% i 2030. Det kan samtidig styrke virksomheders vækst og konkurrenceevne.

Men vi ved af erfaring, at det første skridt er det sværeste. At normer er en stærk drivkraft for at ændre adfærd, og at mennesker engageres af historier i højere grad end fakta. 

Derfor har vi udarbejdet et initiativkatalog, der kan bringe danske produktionsvirksomheder fra tanke til handling, når det gælder datadrevet bæredygtig vækst.

Vi mangler nemlig momentum for den digitale grønne omstilling i Danmark. At blive inspireret af andres historier og lære af andres erfaringer kan være med til at skabe det momentum.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Trine Plambech, leder af forretningsområdet Digital Grøn Omstilling.

Projektet er gennemført i samarbejde med Industriens Fond.

Formular indsendt!