
Ørelæger træner komplicerede operationer med simulator
En kirurgisk simulator giver ørekiruger en unik mulighed for at træne og eksperimentere med forskellige teknikker, inden de skal operere på levende mennesker.
PlanA er udviklet til hjemmeservicesektoren men kan bruges til at gøre det nemmere at planlægge og effektivisere alle typer serviceopgaver. PlanA kan skræddersys til virksomheder eller organisationer med stor mobil arbejdsstyrke, der har brug for et centralt planlægningssystem.
PlanA består af et planlægningsprogram, der er forbundet med en app på de kørende medarbejderes mobiltelefoner.
PlanA fungerer som en digital overblikstavle på planlæggerens skærm, der er tæt integreret med medarbejdernes smartphones. Den daglige planlægning kan foregå overskueligt, effektivt og trygt. Med musen kan planlæggeren flytte besøg mellem forskellige ruter og samtidig få tilbagemeldinger om, hvilke konsekvenser det har for medarbejdernes køretider og de aftaler, de skal overholde.
PlanA er i drift hos hjemmeservicevirksomheder over hele landet. Deres oplevelser giver ny viden, som løbende bliver indarbejdet.
Planlæggeren kan nemt og intuitivt ændre i besøgsplaner og ruter og tage beslutninger via PlanA’s visuelle brugergrænseflade. Desuden bliver kommunikationen mellem medarbejderne ‘i marken’ og kontoret langt mere effektiv med den integrerede forbindelse mellem smartboardet og mobiltelefonerne.
PlanA hjælper til en nemmere dagligdag og bedre planlægning:
Vi læner os op ad de stærkeste forskningsgrupper inden for sundhed og it-sikkerhed og deltager i en række forskningsprojekter. Hvis du vil vide, hvilken rolle du kan spille her, så tag fat i os.
Både hvis du er leverandør til sundhedsvæsenet eller en af de andre danske regioner eller sygehuse.
Se hvordan andre har brugt digitalisering til at forbedre vores velfærd:
En kirurgisk simulator giver ørekiruger en unik mulighed for at træne og eksperimentere med forskellige teknikker, inden de skal operere på levende mennesker.
Vi undersøger sammen med Rigshospitalet, om man med kunstig intelligens kan gøre behandlingen af patienterne bedre.
Ved hjælp af kunstig intelligens finder RetinaLyze tidlige tegn på øjensygdomme forårsaget af diabetes.
Presset på vores sundhedsvæsen medfører en øget interesse i, hvordan teknologier som kunstig intelligens kan være en del af fremtidens løsninger.
Hos os får I forskningsbaseret uvildig rådgivning, og vi kan også implementere den løsning, I mangler. Få direkte adgang til den viden og erfaring, vores teams har opbygget de sidste mange år i forskningsprojekter inden for sundhedsområdet med regioner, hospitaler og private virksomheder.
Vi samarbejder med:
I tvivl om hvordan du kommer videre, og hvem du skal kontakte? Eller ønsker du en uforpligtende snak om dine digitale muligheder?
Skriv til os her.
Vi svarer tilbage inden for 24 timer.
Vil du hellere ringe, kan du fange os på 70 27 70 12.
Ⓒ 2023 - Alexandra Instituttet A/S
CVR Nr. 24 21 33 66