Initiativkatalog Del din succeshistorie med andre virksomheder

Vi vil hylde produktionsvirksomheder, der har fremmet bæredygtighed gennem digitalisering. Er det jer?

Så vil vi gerne invitere jer til at bidrage til vores kommende initiativkatalog med jeres bedste og mest inspirerende eksempler. Vi vil også gerne høre fra jer, hvis I stadig er på vej eller måske kun lige har startet rejsen.

Kataloget skal være en kilde til inspiration for andre produktionsvirksomheder.

Inspirer andre virksomheder til at nå 2030-målet

Hvis I allerede er godt i gang med digitalisering og bæredygtighed,  kan I inspirere andre virksomheder. 

Vi bringer jeres gode historier ud.

Hvis vi får de gode historier frem i lyset, vil andre tænke: “Hvis de kan, så kan vi også”, og dermed spredes ringene i vandet.

Mennesker engageres af historier mere end af fakta

En datadrevet bæredygtig omstilling af produktionsindustrien er ikke bare en nødvendighed, hvis vi skal reducere CO2-udledningen med 70% i 2030. Det kan samtidig styrke virksomheders vækst og konkurrenceevne.

Men vi ved af erfaring, at det første skridt er det sværeste. At normer er en stærk drivkraft for at ændre adfærd, og at mennesker engageres af historier i højere grad end fakta. Derfor vil vi udvikle et initiativkatalog, der kan bringe danske produktionsvirksomheder fra tanke til handling, når det gælder datadrevet bæredygtig vækst.

Vi mangler nemlig momentum for den digitale grønne omstilling i Danmark. At blive inspireret af andres historier og lære af andres erfaringer kan være med til at skabe det momentum.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Trine Plambech, leder af forretningsområdet Digital Grøn Omstilling.

Projektet gennemføres i et samarbejde med Industriens Fond.

Formular indsendt!