Forretningsområder
med potentiale

Hold særligt øje med disse seks digitale forretningsområder.

Det gør vi nemlig! For det er her, du kan opnå en konkurrencefordel. Derfor er det inden for de områder, vi tilbyder rådgivning og udvikling. Områderne smelter sammen, afhængigt af hvilket behov vi skal hjælpe med at løse.

Læs hvilke potentialer vi ser i områderne. Og tag kontakt hvis du ikke ved, hvilket område der vil give dig en genvej til vækst. 

Brug teknologi til at styrke jeres digitale strategi

forskningsfaglig dybde

Vi tester ny teknologi, så du ikke skal tage chancen

Vi arbejder dagligt med den nyeste teknologi og de muligheder, der opstår som teknologien udvikler sig.

Vores forretningsområder er udvalgt ud fra dette kriterie. Det skal være teknologi, der kan give danske virksomheder vokseværk. Og gerne nu og her.

Digitalisering kan være med til at skabe smartere processer, bedre brug af data, større overblik og yderligere effektivitet.

Vores metode bygger på involverende kundeindsigt for at sikre, at alle digitale berøringspunkter øger din købers engagement med produktet.

Fordi vi bruger en markant del af vores tid på R&D-aktiviteter og innovation, har du garanti for, at vi har den nødvendige forskningsfaglige dybde til at rådgive om eller udvikle digitale løsninger.

Digitale investeringer i din virksomhed er afgørende, hvis du vil fremtidssikre din virksomhed. Den gode nyhed er, at du ikke behøver at bruge år på at finde ud af hvordan – det har vi nemlig gjort for dig.

Bliv inspireret af vores andre kunder
Kunstig intelligens

SMV’erne får nu råd til kunstig kundeintelligens

Raptor Services har med Alexandras hjælp hurtigt kunnet bygge et PoC på et framework, som herefter kunne lanceres på flere platforme. På den måde kunne de afprøve teknologien og den forretningsmæssige værdi, før de udviklede den endelige løsning.

Læs mere »
Kunstig intelligens

Automatisk sortering af e-mails kan spare et årsværk

A-kassen FTFa har fået lavet en PoC inden for kunstig intelligens for at finde ud af, om de kunne sortere henvendelser fra deres medlemmer automatisk. Det bruger de mere end ét årsværk på om året, og udover at være dyrt, er det et drænende og kedeligt arbejde, der kun kan laves af dygtige mennesker.

Læs mere »

Vi hjælper dig med at komme #forandigitalt

Du kan altid tage kontakt

I tvivl om hvordan du kommer videre, og hvem du skal kontakte? Skriv til os her. Vi vender tilbage inden for 24 timer.

Formular indsendt!

Formularen er indsendt!