Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Forretningsområder
med potentiale

Hold særligt øje med disse seks digitale forretningsområder.

Det gør vi nemlig! For det er her, du kan opnå en konkurrencefordel. Derfor er det inden for de områder, vi tilbyder rådgivning og udvikling. Områderne smelter sammen, afhængigt af hvilket behov vi skal hjælpe med at løse.

Læs hvilke potentialer vi ser i områderne. Og tag kontakt hvis du ikke ved, hvilket område der vil give dig en genvej til vækst. 

Brug teknologi til at styrke jeres digitale strategi

Cybersikkerhed

Luk hullet for hackere, men åbn for mulighederne med data. Cybersikkerhed er altafgørende i digitale løsninger. Vi kan rådgive jer på strategisk niveau og helt ned til detaljer i jeres kode. Også om de standarder, der findes, og de, der er på vej.

forskningsfaglig dybde

Vi tester ny teknologi, så du ikke skal tage chancen

Vi arbejder dagligt med den nyeste teknologi og de muligheder, der opstår som teknologien udvikler sig.

Vores forretningsområder er udvalgt ud fra dette kriterie. Det skal være teknologi, der kan give danske virksomheder vokseværk. Og gerne nu og her.

Digitalisering kan være med til at skabe smartere processer, bedre brug af data, større overblik og yderligere effektivitet.

Vores metode bygger på involverende kundeindsigt for at sikre, at alle digitale berøringspunkter øger din købers engagement med produktet.

Fordi vi bruger en markant del af vores tid på R&D-aktiviteter og innovation, har du garanti for, at vi har den nødvendige forskningsfaglige dybde til at rådgive om eller udvikle digitale løsninger.

Digitale investeringer i din virksomhed er afgørende, hvis du vil fremtidssikre din virksomhed. Den gode nyhed er, at du ikke behøver at bruge år på at finde ud af hvordan – det har vi nemlig gjort for dig.

Bliv inspireret af vores andre kunder
Digital bæredygtig omstilling

AI kan finde fejl, som R&D-ingeniører overser

RD8 hjælper fremstillingsvirksomheder med at undgå dyre designfejl. Et AI Denmark-forløb med Alexandra Instituttet har vist, at deres software til fejldetektion fremover kan blive endnu stærkere med kunstig intelligens.

Læs mere »

Vi hjælper dig med at komme #forandigitalt

Du kan altid tage kontakt

I tvivl om hvordan du kommer videre, og hvem du skal kontakte? Skriv til os her. Vi vender tilbage inden for 24 timer.

Formular indsendt!

Formularen er indsendt!