The Alexandra Institute // Ydelser // Datadreven Forretningsudvikling // Prædiktiv vedligehold

Prædiktiv vedligehold

Ydelse

Prædiktiv vedligehold
Vi arbejder med prædiktiv vedligehold og bruger bl.a. maskinlæring til at overvåge enheder og komponenters tilstand, samt til at forudsige hvornår der er behov for vedligehold.

Prædiktiv vedligehold er gledet ind i mange brancher, såsom olieplatforme, køretøjer og fabriksmaskiner, som udstyres med sensorer, der leverer data som input til f.eks. maskinlæringssystemer, og som hjælper med at forudsige, hvornår ting skal skiftes.

Fysiske installationer som legeredskaber, køleanlæg, vaskemaskiner – blot for at nævne nogle enkelte, indeholder komponenter der kræver vedligehold og med jævne mellemrum skal skiftes ud. Og alt afhængig af hvilke typer enheder det handler om, så anvender man serviceteknikere, der jævnligt tjekker disse eller ’ulykken’ opdages først, når komponenten fejler. Dette er uhensigtsmæssigt både ud fra et økonomisk og driftsmæssigt synspunkt, så derfor vil man helst vide i god tid inden skaden er sket, om en given enhed kræver vedligehold.

 

Hvis du har brug for rådgivning omkring alt fra sensorer, håndtering af datastrømme, maskinlæring, sikkerhed, interaktion, etc., så kontakt os.
Kontakt
Director Cph
Data Science and Engineering Lab Management og direktion
+45 41 15 12 48
Se profil
.