The Alexandra Institute // Ydelser // Datadreven Forretningsudvikling // Datadreven innovation

Datadreven innovation

Ydelse

Datadreven innovation
Hvis du ønsker at optimere din forretning og/eller system, tilbyder vi generelt at assistere med at udvikle nye innovative ydelser og/eller løsninger baseret på dine data.

Det er ikke nyt at basere sig på data, og Business Intelligence er en teknologi der har været anvendt i en årrække. Business Intelligence er bagud skuende på den måde, at man får information om, hvad der er sket tidligere.

  • Business intelligence
    Business intelligence (BI) er et sæt af metoder, processer og anvendelser som bruges til at indsamle og præsentere data relevant for ens forretningsdrift. Tradtionelt benyttes BI til at give et syn på historisk og eksisterende drift ved at den indsamlede data bruges til at besvare spørgsmål og udarbejde rapporter.

En anden teknologi er Prædiktiv Analyse hvor man analyserer på data, som mennesker kan bruge til at træffe beslutninger fremadrettet.

  •  Prædiktiv analyse
    Prædiktiv analyse (PA) er anvendelsen af statistiske metoder for at forklare virksomhedens drift. PA tager skridtet videre fra Business Intelligence og anvendes til at forecaste virksomhedens udvikling.

Og hvis man vil have systemer, der automatisk hjælper med beslutningsstøtte fremadrettet, kan man betjene sig af Machine Learning og brug af machine learning er en af de teknologier mange virksomheder bruger til at distancere sig fra konkurrenterne.

  •  Maskinlæring
    Maskinlæring er et sæt af metoder som blandt andet kan benyttes til Prædiktiv Analyse. Maskinlæringsteknikker er specielt anvendelige ved store datamænger med mange parametre. Komplicerede datagrundlag er næste umulige for mennesker at overskue. Men ved hjælp af maskinlæring kan man bringe forståelse ind i disse datamænger.
Vi kan rådgive dig om alle disse teknologier baseret på dit modenhedsniveau, ligesom vi kan udvikle løsninger svarende til dit behov.
Kontakt
Director Cph
Data Science and Engineering Lab Management og direktion
+45 41 15 12 48
Se profil
.