Innovationstjek

Er din virksomhed klar til vækst, er Alexandra Instituttets innovationstjek noget for dig. 200 virksomheder har allerede svaret ja tak, og 90% af dem vil anbefale det til andre. Måske er det dig?

Klik her hvis din virksomhed er innovationsparat. Linket giver dig direkte adgang til Alexandra Instituttets og 25 andre innovationsagenter. De står klar til at styrke din innovation med afsæt i din virksomheds baggrund, forretningsplan og strategi.

Direkte adgang til viden

Helle Trap Friis fra Alexandra Instituttet er en af de i alt 30 innovationsagenter, der besøger danske virksomheder. Agenterne giver direkte adgang til den nyeste viden ved at skabe kontakt til den ekspertise, virksomheden har brug for. Matchet med ny viden tager udgangspunkt i virksomhedernes udfordringer og planer. Hun siger:

Det er ikke ideer, de danske virksomheder mangler. Det er tid og overblik over mulighederne for at få hjælp. Vi giver virksomhederne et overblik over og en direkte adgang til den nyeste viden. Det bringer dem nærmere deres mål. Men tiden skal de stadig selv investere.

Læs mere om baggrunden 

Læs hvad andre virksomheder har fået ud af innovationstjekket 

Kontakt os
Alexandra Instituttet A/S
IT-byen Katrinebjerg
Åbogade 34
8200 Aarhus N
+45 70 27 70 12